Своєчасність затвердження паспортів бюджетних програм – необхідна умова гарантованих виплат

Своєчасність затвердження паспортів бюджетних програм  – необхідна умова гарантованих виплатЦК Профспілки звернувся до Кабінету Міністрів України та Міністерства освіти і науки України з вимогою вжити термінових дій для затвердження паспортів бюджетних програм «Підготовка кадрів вищими навчальними закладами III і IV рівнів акредитації та забезпечення діяльності їх баз практики» і «Підготовка кадрів вищими навчальними закладами I і II рівнів акредитації та забезпечення діяльності їх баз практики» та інших з метою забезпечення своєчасної та в повному обсязі виплати заробітної плати працівникам та стипендії студентам вищих навчальних закладів.

Відповідно до пункту 8 статті 20 Бюджетного кодексу України головний розпорядник бюджетних коштів протягом 45 днів з дня набрання чинності законом про Державний бюджет України має затвердити спільно з Міністерством фінансів України паспорт бюджетної програми.

Своєчасність затвердження паспортів бюджетних програм головними розпорядниками бюджетних коштів вимагається пунктом 5 статті 22 Бюджетного кодексу України.

Зволікання з їх затвердженням призвело до затримки виплати заробітної плати працівникам та стипендії студентам вищих навчальних закладів.

 

Завантажити документ kmu_pasport_-2016.doc [335.5 Kb][140] Завантажити Переглянути документ онлайн

 

Управління соціально-економічного захисту

Схожі публікації


Догори