Нові методи, нові підходи – семінар для профспілкових лідерів

Нові методи, нові підходи – семінар для профспілкових лідерівЧернігівська обласна організація Профспілки надає великого значення навчанню профспілкових лідерів та активістів.

Днями відбувся черговий навчальний семінар для голів районних, міських організацій, первинних профспілкових організацій вищих та професійно-технічних навчальних закладів. Цього разу захід було проведено на базі Ічнянської районної організації Профспілки.

У рамках семінару відбулася зустріч профспілковців з представниками місцевої влади. Зокрема про ситуацію в районі проінформували, а також відповіли на запитання профспілковців Сергій Рубашка – голова Ічнянської райдержадміністрації, Євген Баранович – голова Ічнянської районної ради, Микола Небеський – начальник відділу освіти райдержадміністрації.

Навчання керівників організаційних ланок проводилось з питань удосконалення форм і методів внутрішньоспілкової діяльності первинних профспілкових організацій. З досвідом роботи з цих питань з учасниками семінару поділилася Віра Савченко – голова Ічнянської районної організації Профспілки.

Спеціально для цього заходу працівники апарату обкому Профспілки розробили і розповсюдили інформаційний вісник на CD-дисках, де зібрано кращий досвід первинок області по здійсненню організаційної та інформаційної роботи.

Учасники семінару отримали впорядковану добірку оформлених документів, методичних посібників, фотоматеріали профспілкових кімнат і куточків, облаштованих у первинних профспілкових організаціях області. Для ознайомлення з кращим досвідом первинних організацій Профспілки Ічнянського району учасники семінару відвідали Іваницьку та Гмирянську ЗОШ І-ІІІ ступенів.

Віталій Копиш,
Чернігівська обласна організація Профспілки


Нові методи, нові підходи – семінар для профспілкових лідерівНові методи, нові підходи – семінар для профспілкових лідерів

Схожі публікації


Догори