Листівка Інтернаціоналу Освіти до Всесвітннього дня вчителя

Листівка Інтернаціоналу Освіти до Всесвітннього дня вчителяІнтернаціонал Освіти, членською організацією якого є Профспілка працівників освіти і науки України, 4 жовтня 2013 року розпочав Рік дій за якісну освіту.

Протягом 2013 - 2014 років Інтернаціонал та його членські організації здійснювали інформаційну діяльність та діалог з партнерами та національними урядами з питань ролі якісної освіти у розвитку людини і суспільства, в тому числі щодо термінової необхідності розширення фінансування якісної освіти та підвищення кваліфікації викладачів.

На завершення цього етапу кампанії, у Всесвітній день вчителя 5 жовтня 2014 року, Інтернаціонал Освіти поставив за мету отримати якомога більше листів на підтримку цілей кампанії «Єднаймося заради якісної освіти».

Усі електронні листи, текстові повідомлення, записи у Твітері будуть передані Генеральному секретарю Організації Об'єднаних Націй Пан Гі Муну, Генеральному директору ЮНЕСКО Ірині Боковій та Спеціальному посланнику ООН з питань освіти Гордону Брауну.

З метою підтримки масової всесвітньої акції, нагадуємо членським організаціям та членам Профспілки, направити у період з 3 до 7 жовтня 2014 року електронні листи на адресу wtd@ei-ie.org з копією на kateryna.osv@gmail.com.

Завантажити листівку wtd2014.pdf [177.35 Kb][90] Завантажити Переглянути документ онлайн


Міжнародний відділ ЦК Профспілки

Схожі публікації


Догори