Ювілейна XXV міжгалузева спартакіада – за освітянами!

Ювілейна XXV міжгалузева спартакіада – за освітянами!7 листопада 2015 року у спорткомплексі «Юність» відбулась ювілейна міжгалузева спартакіада серед обласних організацій міжгалузевих профспілок та профкомів.

Ось уже 25 років поспіль проводяться подібні спортивні змагання і завжди – на високому рівні. Цьогорічний захід - не виключення.

Урочисте відкриття змагань відбулося за участі начальника управління молоді та спорту обласної держадміністрації Віталія Ерфана, секретаря міськради Богдана Андріїва, головного судді змагань Анатолія Плєханова, голови оргкомітету спартакіади Івана Короля, голови обласного відділення НОК України Івана Риляка, голів організацій профспілок області.

Розважали публіку напередодні спортивних змагань учасники художньої самодіяльності - зразковий дитячий ансамбль танцю «Веселка» обласного будинку кудьтури профспілок, а також лауреат міжнародних конкурсів Владислав Товтин з патріотичною музичною композицією.
Організатори спортивного заходу відзначили за вагомий вклад у проведення цьогорічної та попередніх спартакіади нагородили відомих спортсменів Івана Риляка і Анатолія Плєханова.

На спартакіаді були представлені близько 300 учасників, які виступали у 16-ти командах. Змагалися представники профспілок у таких видах спорту як футзал, волейбол, настільний теніс, шашки, шахи, гирьовий спорт, дартс та перетягування канату.

Символічно, що на ювілейних XXV спортивних змаганнях профспілковців області перемогли саме освітяни, адже протягом останніх років, наша команда виступала стабільно і дуже якісно, проте до успіху постійно не вистачало всього лише одного кроку. І саме 7 листопада, кращі спортсмени-освітяни продемонстрували, що той досвід виступів на попередніх змаганнях дав свій результат.

Отже, за результатами змагань, до загальнокомандного успіху долучились: Шваб Світлана, Лендєл Наталія, Попович Ольга, Стегура Катерина, Шевченко Катерина, Мандула Тетяна, Гапак Юлія, Поп Крістіна та капітан команди Сущенко Ірина – чемпіонки з волейболу; Горохольський Володимир, Плоскіна Василь, Попп Олександр, Скукіс Василь, Хваста Анатолій, Левко Євген, Вольф Євген, Дуб Володимир, капітан команди – тріумфатори драматичного фінального двобою з волейболу.

Бронзові призери з перетягування канату Мікла Іван, Ладані Жолт, Гайду Саболч, Щербей Євген та капітан команди Грабар Євгеній; дебютант команди обласної організації і одночасно переможець змагань з дартсу Баркасій Сергій; не було рівних Потокію Василю та Тупиці Михайлу в гирьовому спорті; свої традиційні перемоги здобули в настільному тенісі постійні учасники змагань різних рівнів Сіладі Золтан та Єрхова Інга; Шопа Володимир та Віхніна Галина були кращими у шашках; бронзу з шахів вибороли Данашевський Василь та Захарець Ольга.

Відчайдушно боролася проте призове місце не посіла команда з міні-футболу на чолі з її капітаном Білаком Іваном. Інші гравці команди: Чейпеш Сергій, Микулька Дмитро, Неймет Ігор, Фозекош Василь, Бігун Василь, Буряс Іван та Боршош Іван.

Призери спартакіади в окремих видах спорту нагороджені дипломами Закарпатської обласної ради профспілок і обласного відділення НОК України та медалями. Чемпіони в командних видах отримали пам’ятні призи, медалі та дипломи організаторів спартакіади. Їх вручили голова оргкомітету спартакіади – голова облпрофради Іван Король, інші члени оргкомітету.

Обласна організація Профспілки працівників освіти і науки України висловлює щиру подяку усім спортсменам, членам своєї галузевої профспілки, за те, що не пошкодували сил та часу і викладались по максимуму на спортивних майданчиках; всім головам міських, районних організацій профспілки, профкомів вищих навчальних закладів за належну організацію у формуванні команди та підвіз учасників безпосередньо до місця змагань; організаторам – за спортивне свято.

Прес-служба Закарпатської обласної організації Профспілки


Ювілейна XXV міжгалузева спартакіада – за освітянами!

Ювілейна XXV міжгалузева спартакіада – за освітянами!Ювілейна XXV міжгалузева спартакіада – за освітянами!

Схожі публікації


Догори