Конструктивно, по-діловому: звітна конференція ППО Донецького національного технічного університету

Конструктивно, по-діловому: звітна конференція ППО Донецького національного технічного університету22 лютого відбулась звітна конференція первинної профспілкової організації працівників Донецького національного технічного університету.
Конференція пройшла в діловій конструктивній обстановці, профспілковий комітет звітував про свою роботу у 2011 році. Із звітною доповіддю виступив голова профспілкової організації А.І. Панасенко.

В обговоренні доповіді прийняли участь Гадецький В.Г., делегат від профспілкової організації інституту «Вища школа економіки і менеджменту», Мершавка В.М., делегат від профспілкової організації кафедри фізичного виховання і спорту, Галиакберова Ф.Н., делегат від профспілкової організації факультету екології та хімічної технології, Дементьєв В.В., проректор.

У ході обговорення звітної доповіді всі виступаючи дали задовільну оцінку роботи профспілкового комітету. Крім того всі делегати одноголосно підтримали звернення до Прем’єр-міністра України М.Я. Азарова з вимогами терміново вирішити питання щодо державного фінансування університету із загального фонду витрат на оплату комунальних послуг та енергоносіїв в 2012 бюджетному році.

У постанові конференції визнано, що у 2012 році основними напрямами роботи профспілкового комітету вважати наступні:

– захист трудових і соціально-економічних інтересів працівників у зв’язку з прийняттям нових законодавчих актів, рішень уряду, що вступають у протиріччя з цими інтересами (звернення до владних структур, координація дій з профспілковими організаціями, участь у акціях протесту);

– підсилення контролю за станом робочих місць працівників з точки зору поліпшення умов праці та енергозбереження;

– поглиблення мотиваційної роботи серед членів профспілки;

– підвищення рівня роботи з молодими працівниками університету;

– подальші роботи з атестації позаміського закладу оздоровлення та відпочинку «Срібний горн».

Профспілковому комітету працівників університету рекомендовано узагальнити критичні зауваження і пропозиції, що витікають із звітної доповіді голови профспілкового комітету та виступів делегатів конференції, матеріалів звітних зборів і конференцій профспілкових організацій структурних підрозділів, внести їх до «Плану заходів профспілкового комітету з виконання критичних зауважень і пропозицій, які були запропоновані членами профспілки під час звітних конференцій первинної профспілкової організації працівників університету, профспілкових організацій факультетів і відділів Донецького національного технічного університету» і забезпечити належний контроль їх виконання.

Олег Шабаєв,
заступник голови профкому Донецького національного технічного університету


Конструктивно, по-діловому: звітна конференція ППО Донецького національного технічного університету

Схожі публікації


Догори