Започатковано правові діалоги

Започатковано правові діалогиПонад три години завідувач і правовий інспектор праці Львівської обласної організації Профспілки освіти і науки України Мар’ян Калин та Мирон Малярчин вели правові діалоги з керівниками та головами первинних профорганізацій Трускавця.

Голова міської організації галузевої профспілки Марія Заміщак висловила думку свого активу: час минув непомітно у активності й великому зацікавленні спілчан до змісту питань, важливих для них у повсякденній праці.

Ідея такої зустрічі з профспілковими адвокатами вийшла від самих трускавчан під час семінару-навчання з питань охорони праці керівників освітніх установ.

Профактив міста подав для попереднього опрацювання близько тридцяти питань, які стосувалися оплати праці, звільнення і прийому на роботу, атестації вчителів та керівників освітніх установ, оформлення відпусток.

За словами завідувача відділом Мар'яна Калина, незважаючи на те, що до основного блоку питань мали можливість підготуватися, в процесі ділової невимушеної розмови виникало чимало додаткових.

Будинок школяра, в якому проходила зустріч і де знаходиться кабінет профлідера, став асоціюватися в місті з будинком профспілки, де можна щодня прийти на консультацію і у режимі електронного зв’язку проконсультуватися з юрслужбою обласної організації. Це, як кажуть спілчани, поважний чинник мотивації прфспілкового членства.

Ольга Лобарчук,
Львівська обласна організація Профспілки

Схожі публікації


Догори