Лекції про Податковий кодекс для профспілкового активу Львова

Лекції про Податковий кодекс для профспілкового активу ЛьвоваЗадля підвищення фінансової і юридичної грамотності голів та скарбників профкомів Львівська обласна організація Профспілки працівників освіти і науки України провела семінар із актуальних питань впровадження нового Податкового кодексу і прийняттям підзаконних актів у цій царині.

Про особливості застосування норм Податкового кодексу України для профспілкових організацій вели мову з учасниками семінару заступник директора аудиторської компанії Оксана Тарканій.

Чимало запитань щодо інформаційно-роз’яснювальної роботи в районах ставили освітянські профспілкові лідери і скарбники лекторові – заступникові завідувача контрольно-ревізійним відділом обласного відділення Фонду соцстраху з тимчасової втрати працездатності Наталії Пушкіній.

Певною проблемою є й те, що не всі бухгалтери володіють комп’ютерною грамотністю. Про переваги автоматизації бухгалтерського обліку повів розмову директор підприємства «Інтерфейс» Степан Ілечко.

За результатами їх діалогу, в якому взяли активну участь завідувачка фінансовим відділом обласної організації ї Профспілки Ганна Березовська, провідний спеціаліст відділу Леся Гевал, дійшли висновку – наступним етамом семінару будуть виїзди фахівців оргвідділу обласної галузевої Профспілки в низові організації і проведення тут практичних комп'ютерних занять для активу, фінансистам зокрема.


О. Подолян, Львівська обласна організація Профспілки

Схожі публікації


Догори