Вітаємо переможців та учасників змагань Спартакіади освітян Тернопільщини

Вітаємо переможців та учасників змагань Спартакіади освітян ТернопільщиниЗ метою обміну досвідом організації навчально-тренувальної роботи та зміцнення здоров'я працівників 6 – 7 червня цього року на базі Гусятинської ДЮСШ за сприяння Тернопільської обласної організації профспілки працівників освіти і науки відбулась Спартакіада працівників ДЮСШ.

У спортивному святі взяли участь команди 11 дитячо-юнацьких спортивних шкіл області – 105 учасників.

Боротьба за першість проводилась з міні-футболу, волейболу, шахів та настільного тенісу. Призерів та переможців у цих видах спорту нагороджено кубками та грамотами.

У змаганнях із футболу перемогу здобули Козівська, Піволочиська, Бережанська ДЮСШ, зайнявши відповідно І, ІІ та ІІІ місця.

Кращі результати у волейболі показали ДЮСШ №1 м. Тернополя, Чортківська та Бережанська ДЮСШ.

У настільному тенісі переможцями стали: Петро Руцький (Кременецька ДЮСШ), Ігор Шуфляд (Бережанська ДЮСШ), Василь Руцький (обласна ДЮСШ). А у шахах відзначились – Володимир Беренда (Тернопільська районна ДЮСШ), Павло Вітвіцький (Теребовлянська ДЮСШ), Іван Панчук (Чортківська ДЮСШ).

Вітаємо переможців, призерів та організаторів Спартакіади з успішним її проведенням і бажаємо нових спортивних звершень!


Прес-центр Тернопільської обласної організації Профспілки



Вітаємо переможців та учасників змагань Спартакіади освітян ТернопільщиниВітаємо переможців та учасників змагань Спартакіади освітян Тернопільщини

Вітаємо переможців та учасників змагань Спартакіади освітян ТернопільщиниВітаємо переможців та учасників змагань Спартакіади освітян Тернопільщини

Схожі публікації


Догори