Чернігівський Навчально-методичний центр профспілок відзначив 25-річчя

Чернігівський Навчально-методичний центр профспілок відзначив 25-річчя20 грудня чвертьстолітній ювілей відзначив Навчально-методичний центр профспілок. У цей день привітати колектив Центру завітали найближчі друзі та партнери, серед яких, звісно, були і представники Чернігівської обласної організації профспілки працівників освіти і науки України.

Підкреслюючи особливий статус Чернігівського центру в системі профспілкової освіти нашої держави на свято прибув заступник голови Федерації профспілок України Євген Драп'ятий.

З вітальним словом перед учасниками урочистостей виступила Ірина Дорожкіна, директор Центру, яка розповіла про сучасний стан справ, а також найближчі плани та перспективи розвитку Навчально-методичного центру. За її словами, сьогодні Чернігівський НМЦ є не тільки потужним осередком профспілкового навчання, але і дієвим елементом інфраструктури соціального діалогу та справжнім центром освіти дорослих.

У своєму виступі перед гостями Центру Микола Богдан – голова Федерації профспілкових організацій Чернігівської області згадав сторінки з історії Навчально-методичного центру: від побудови і розквіту наприкінці 80-х до глибокої кризи з початком ринкових реформ і всеукраїнського визнання вже в наші часи.

До пам'ятної дати в житті Навчально-методичного центру його співробітники презентували свої наробки – відеофільм, інформаційні стенди, нові методичні посібники, альбоми та презентації.

Закінчилося свято приємною процедурою нагородження кращих організаторів профспілкового навчання, викладачів, профспілкових лідерів та працівників Центру.

Усі вони отримали почесні грамоти та подяки. Серед представників Чернігівської обласної організації Профспілки працівників освіти і науки України були відзначені Валентина Тесленко – голова Борзнянської районної організації, Володимир Ткаченко – голова Семенівської районної організації, Ольга Деркач — голова Чернігівської районної організації, Ірина Левицька-Сосімович – голова первинної профспілкової організації студентів Чернігівського національного педагогічного університету імені Т.Г. Шевченка. А от Тетяна Матвеєва – голова обласної організації Профспілки отримала нагрудний знак Федерації профспілок України «Заслужений працівник профспілок України».

Віталій Копиш,
Чернігівської обласної організації Профспілки

Схожі публікації


Догори