Ювілей первинки КНЕУ

Ювілей первинки КНЕУ14 березня первинна профспілкова організація ДВНЗ «Київський національний економічний університет імені Вадима Гетьмана» відсвяткувала 90-річчя від дня заснування.

Профспілкова організація КНЕУ – це потужна сила, яка об’єднує майже 100% студентів, аспірантів та викладачів, починаючи з 1923 року.

Свято розпочалося із промови ректора ДВНЗ «КНЕУ імені Вадима Гетьмана» Анатолія Павленка. Поздоровити колектив та керівництво університету прийшли почесні гості. Голова Київської міської організації Профспілки працівників освіти і науки України Олександр Яцунь привітав студентів та співробітників вишу з ювілеєм університетської профспілки та нагородив проректора з науково-педагогічної роботи Тетяну Оболенську почесним знаком імені Анатолія Тимчика «За зміцнення соціального партнерства».

Зі словами вітань до гостей та учасників урочистостей звернулися заступник голови Федерації профспілок України Євген Драп’ятий, почесний голова Центрального комітету Профспілки працівників освіти і науки України Леонід Сачков та заступник голови ЦК Профспілки освітян України Любов Гарбаренко.

За вагомий особистий внесок у розвиток національної освіти, виховання високоосвічених громадян України, плідну співпрацю з профспілкою та з нагоди 90-річчя утворення первинної профспілкової організації ректора ДВНЗ «КНЕУ імені Вадима Гетьмана» Анатолія Павленка нагороджено почесною грамотою Федерації профспілок України, а первинку студентів (голова Ольга Чабанюк) Подякою голови Федерації профспілок України.

Впродовж вечора на сцені із оригінальними концертними номерами виступали члени студентського профкому, який очолює перший студентський Президент, радник прем’єр-міністра України Ольга Чабанюк.

Захід пройшов у надзвичайно веселій та дружній атмосфері, а теплі та щирі побажання залишили приємні спогади у серцях усього колективу університету.

Прес-служба Профспілки працівників освіти і науки України



Ювілей первинки КНЕУЮвілей первинки КНЕУ

Ювілей первинки КНЕУЮвілей первинки КНЕУ

Ювілей первинки КНЕУЮвілей первинки КНЕУ

Ювілей первинки КНЕУЮвілей первинки КНЕУ




Схожі публікації


Догори