Обласні змагання з туризму серед працівників освіти Дніпропетровської області

Обласні змагання з туризму серед працівників освіти Дніпропетровської областіНапередодні Всесвітнього дня туризму, після багаторічної перерви, з метою розвитку туризму, підвищення ролі фізичної культури і спорту у гармонічному розвитку особи, сприяння формуванню здорового способу життя працівників обласною організацією Профспілки проведено туристичні змагання серед працівників освіти Дніпропетровської області.

Не зважаючи на погодні умови (затягнуте густими хмарами небо, проливний дощ – таким виявився день 20 вересня) освітяни-ентузіасти зібралися на туристичний зліт у мальовничому лісі Новомосковського району на березі річки Самари.

Ця яскрава незабутня подія, в якій брали участь понад 120 осіб з 12 регіонів області, проходила на базі профспілкового дитячого оздоровчого табору «Лісова казка».

Учасників привітала голова обласної організації Профспілки Галина Бєлікова.

Програма змагань була насиченою і складалася з кількох основних етапів – туристична естафета, смуга перешкод. Всі учасники намагалися бути згуртованими, зосередженими на досягненні високих результатів, провідного тільки до перемоги. Змагання проходили зі справжнім туристичним завзяттям.

Працівники освіти показали уміння долати смугу перешкод, яка включає кілька етапів техніки пішохідного туризму – навісну переправу, «паралельні вірьовки», «колода», «ліани» «маятник», «купини», продемонстрували спритність, професіоналізм і вміння долати труднощі в туристичній естафеті.
У конкурсній програмі команди проявили багато вигадки, фантазії, зуміли показати себе яскравими та креативними.

Ліс наповнився гомоном та піснями біля туристичних кострів, дегустацією кулішів та юшки. Були й запальні танці, і оригінальні сценки, і пісні…
Наприкінці змагань у теплій і дружній обстановці учасників змагань нагородили грамотами та подарунками.

Переможцями визнано команди Дніпродзержинської міської організації Профспілки (голова І. Небосенко), Самарської районної організації Профспілки м. Дніпропетровська (голова Е. Кузьменко), Верхньодніпровської районної організації Профспілки (голова Л. Коваленко).

Стомленим, але щасливим відчував себе кожен учасник зльоту. Під час змагань учасники відпочили та поспілкувалися з колегами та друзями, набули туристичних навичок, які в новому навчальному році зможуть передати своїм вихованцям.


Дніпропетровська обласна організація Профспілки



Обласні змагання з туризму серед працівників освіти Дніпропетровської областіОбласні змагання з туризму серед працівників освіти Дніпропетровської області

Обласні змагання з туризму серед працівників освіти Дніпропетровської областіОбласні змагання з туризму серед працівників освіти Дніпропетровської області

Обласні змагання з туризму серед працівників освіти Дніпропетровської області

Схожі публікації


Догори