У КНЕУ обрано голову первинної профспілкової організації студентів

У КНЕУ обрано голову первинної профспілкової організації студентів21 травня 2014 року у ДВНЗ «Київський національний економічний університет імені Вадима Гетьмана» відбулася VІІ загально університетська звітно-виборна профспілкова конференція первинної профспілкової організації студентів та аспірантів вищого навчального закладу.

На заході були присутні проректор з науково-педагогічної роботи КНЕУ Анатолiй Колот, заступник проректора з науково-педагогічної роботи Ірина Балягіна, голова Київської міської організації Профспілки працівників освіти і науки України Олександр Яцунь, заступник голови Київської міської організації Профспілки Олександр Трофименко, завідувач відділу організаційно-масової роботи Київської міської організації Профспілки Ірина Волинко, представники студентського самоврядування, запрошені, гості.

Конференцію відкрила голова профкому Ольга Чабанюк, яка у своїй доповіді зазначила, що за звітній період, який складає п’ять років, зроблено чимало.
Профспілкова організація студентів та аспірантів вишу нараховує 10 916 членів профспілки. Структура профспілкової організації складається з 9 профспілкових бюро факультетів, бюро профспілкових комітетів, профбюро 3 коледжів.

«За цей період проведено різноманітні заходи з питань правового та соціального захисту. Профспілка щорічно організовує зустрічі з дітьми-сиротами, надає матеріальну допомогу особам, які її потребують, забезпечує студентство пільговими путівками», – сказала Ольга Чабанюк.

Заслухавши звітну доповідь голови профкому, делегати та гості конференції відзначили, що у звітному періоді профспілковим комітетом проведено плідну, результативну роботу у сфері соціально-економічного захисту студентів, культурної, оздоровчої роботи та розвитку спорту.

У ході конференції заступник проректора з науково-педагогічної роботи Ірина Балягіна сказала, що первинна профспілкова організація студентів – це найбільш досвідчена та наймасовіша організація, яка об’єднує креативних, творчих та небайдужих людей-однодумців.

У свою чергу голова Київської міської організації Профспілки працівників освіти і науки України Олександр Яцунь зазначив: «Кожен із усіх присутніх є лідером свого життя, який обирає для себе активність, відповідальність, добробут та впевненість. Профспілка є тією об’єднуючою силою, яка згуртовує різних людей, для яких з’являються спільні надбання і традиції. Майбутнє – за вами».

Після обговорення звітної доповіді Ольги Чабанюк та затвердження звіту ревізійної комісії роботу первинної профспілкової організації студентів та аспірантів КНЕУ ім. Вадима Гетьмана було визнано задовільною, а Ольгу Чабанюк обрано її головою на новий термін.

Київська міська організація Профспілки

Схожі публікації


Догори