Виставка в історико-краєзнавчому музеї

Виставка в історико-краєзнавчому музеїНаприкінці березня у виставковій залі Павлоградського історико-краєзнавчого музею відкривалася виставка декоративно-прикладного мистецтва «Друге покликання», на якій представлено роботи педагогічних працівників учбових, дошкільних та позашкільних закладів. До речі, це вперше, в місті Павлограді проходить виставка саме працівників освіти!

У виставці взяли участь 130 осіб, чи можна назвати їх «майстрами», тому, що дійсно ми бачимо, що роботи виконані професійно, з великою любов’ю до того виду творчості, яким вони займаються.

На виставці представлені роботи різних видів творчості: вишивання, в’язання, бісероплетіння, квілінг, побутові речі,оздоблені петриківським розписом. Багато представлено сувенірів, жіночих прикрас, картин, вишиванок, ікон, творчих композицій та інших видів технік. Всього представлено 550 робіт!

У виставці взяли участь майже всі загальноосвітні школи, 14 дошкільно-навчальних закладів; Палац творчості дітей та юнацтва, ЦПРВВД (валеоцентр), центр творчості дітей та юнацтва, станція юних натуралістів.

Учасників виставки привітали заступник міського голови Олена Шуліка, начальник відділу освіти І.В. Дем’яненко та голова міського комітету Профспілки працівників освіти і науки О.Б. Рєзніков. Учасники виставки були відзначені грамотами.

Деякі освітяни виставили багатющу колекцію своїх робіт. Особливо хочеться відзначити директора Центру творчості дітей та юнацтва Лідію Іванівну Василенко, яка виставила картини з бісеру, та помічника вихователя ДНЗ № 47 Олена Володимирівна Чендей, яка виставила понад 30 картин-вишивок.

До участі у виставці були запрошені наші пенсіонери, серед робіт яких хочеться відзначити: Лідію Яківну Калініченко, Марину Борисівну Цецхладзе, Валентину Григорівну Рєзнікову.

На весняних канікулах виставку відвідали багато працівників освіти та їх вихованців.

Виставка декоративно-прикладного мистецтва працівників закладів освіти демонструє те, що крім основного покликання – вчити та виховувати підростаюче покоління, працівники освіти досягають висот і в народній творчості.

Виставка працюватиме до 15 травня. Ласкаво просимо її відвідати!

 

Дніпропетровська обласна організація Профспілки

Виставка в історико-краєзнавчому музеї Виставка в історико-краєзнавчому музеї

 

Виставка в історико-краєзнавчому музеїВиставка в історико-краєзнавчому музеї

 

Виставка в історико-краєзнавчому музеїВиставка в історико-краєзнавчому музеї

 

Виставка в історико-краєзнавчому музеїВиставка в історико-краєзнавчому музеї

 

Схожі публікації


Догори