Триває гаряча оздоровча пора

Триває гаряча оздоровча пораУ літній період освітяни перебувають у відпустках та для голів профспілкових організацій всіх рівнів це гаряча пора. Насамперед, потрібно організувати оздоровлення дітей членів Профспілки, а потім подбати про відпочинок їх батьків.

Цього року оздоровчу кампанію Смілянська районна організація Профспілки розпочала ще у квітні місяці, спланувавши змістовні заходи, зібравши заяви-пропозиції від членів профспілки, склавши списки бажаючих оздоровитися з метою охоплення організованими формами оздоровлення дітей-сиріт, дітей-інвалідів, дітей батьки яких захищають кордони України у зоні АТО, дітей, які постраждали внаслідок аварії на ЧАЕС, з малозабезпечених та багатодітних сімей.  Заходи було затверджено на засіданні президії районної організації Профспілки.

Так, цього року у дитячому закладі оздоровлення для дітей працівників освіти Черкаської області «Мрія» оздоровлюється 10 дітей, у дитячому районному таборі «Тимурівець» – 2. Днями відвідала ці оздоровчі заклади і переконалася, що  оздоровлення: харчування, ігри, розваги, екскурсії, дискотеки, тематичні свята, зустрічі із визначними особистостями і… купання у басейні у цих закладах організовано на високому рівні, згідно всіх вимог, а щасливі дитячі обличчя були цьому підтвердженням.

Діти разом із батьками мають можливість цього року оздоровитися на узбережжі Чорного та Азовського морів, у пансіонаті «Пролісок» м. Трускавець Львівської обласної організації Профспілки працівників освіти і науки України,  ДП «Клінічний санаторій «Авангард» ЗАТ «Укрпрофоздоровниця», що знаходиться в м. Немирові Вінницької області.

Вже стало доброю традицією влітку організовувати екскурсійні подорожі для членів профспілки у м. Вінницю, Чернівці, Кам`янець-Подільський, Хотин, Львів, Почаїв, святими місцями України.

Для керівників навчальних закладів та голів первинних профспілкових організацій було організовано поїздку у рідне місто Черкаси. Освітяни із захопленням та по-новому відкрили наш обласний центр, відвідавши осучаснені паркові зони, культурно-історичні пам’ятки, Свято-Михайлівський кафедральний собор, подолали простори Дніпра на теплоході.

Районна організація Профспілки завжди дбає про те, щоб освітяни району влітку отримали стовідсотково оздоровчі і використали їх за призначенням, а також завжди співфінансує всі культурно-масові та оздоровчі заходи, які дають можливість працівникам освітньої галузі Смілянщини якнайкраще відпочити і оздоровитися.

 

Ніна Плясунова,

голова Смілянської районної організації Профспілки, Черкаська область

Триває гаряча оздоровча пора Триває гаряча оздоровча пора

 

Триває гаряча оздоровча пора Триває гаряча оздоровча пора

 Триває гаряча оздоровча пора

 

 

 

Схожі публікації


Догори