ХІІІ обласна Спартакіада серед працівників освіти Миколаївщини

З метою розвитку та активізації фізкультурно-оздоровчої та спортивно – масової роботи в області, 22-23 вересня 2016 року, у м. Миколаєві, відбулися фінальні змагання  ХІІІ обласної Спартакіади серед працівників освіти.

Збірні команди та їх вболівальники з усіх районів і міст області, очолювані начальниками відділів і управлінь освіти та головами районних, міських організацій Профспілки, під урочистий марш, вишикувалися на Центральному міському стадіоні.

Урочисте відкриття Спартакіади розпочалося з підняття Державного Прапору України.  

Учасників Спартакіади вітали і побажали вдалих стартів та перемог Алла Борисівна Веліховська, директор департаменту освіти і науки облдержадміністрації; Віра Михайлівна Оборонько, голова обласної організації Профспілки працівників освіти і науки; Ніна Гаврилівна Гаєвська, начальник відділу Миколаївського обласного відділення (філії) Комітету з фізичного виховання та спорту Міністерства освіти і науки України.

Спортивний настрій учасникам Спартакіади номерами художньої самодіяльності підсилили студенти Миколаївської філії Київського національного університету культури і мистецтв.

Головний суддя Спартакіади Олександр Іванович Рижков, вчитель фізичної культури Миколаївського економічного ліцею №1, оголосив порядок та регламент проведення змагань.

Біля 400 учасників Спартакіади, протягом двох днів, змагалися з 4 видів спорту: легкої атлетики (біг-жінки та чоловіки 100 метрів, біг-естафета  (змішана) на дистанції 400 метрів, стрибків у довжину з місця), настільного тенісу, шахів та міні-футболу.

Змагання з усіх видів спорту пройшли на високому спортивному та організаційному  рівні, були цікавими та захоплюючими.

За підсумками змагань Спартакіади І загальнокомандне місце, за кількістю набраних очок,  посіла збірна команда м. Вознесенська. ІІ місце виборола збірна команда  м. Миколаєва. ІІІ місце посіла збірна команда м. Первомайська.

Учасники Спартакіади, які посіли переможні місця в усіх видах змагань, отримали грамоти, медалі, а команди – пам’ятні кубки.

 

Миколаївський обласний комітет Профспілки 

Схожі публікації


Догори