Дніпро: нову угоду підписано

21 грудня 2016 року спільно з колегією департаменту освіти і науки відбувся пленум ІV обкому Профспілки працівників освіти і науки України.

Головним питанням засідання став стан виконання Угоди між департаментом та обкомом Профспілки на 2011-2015 роки, продовженої на 2016 рік, та нова Угода на 2016-2020 роки.

Співдоповідачами з цього питання виступили голова Дніпропетровського обкому Профспілки Галина Бєлікова та заступник директора департаменту Антон Демура. Заслухавши і обговоривши інформації обкому Профспілки та департаменту учасники пленуму наголосили на необхідності подальшої співпраці обкому Профспілки та департаменту освіти і науки, виборних органів організаційних ланок Профспілки усіх рівнів, місцевих органів управління освіти і науки, інших владних структур на засадах соціального партнерства.

Пленум відзначає, що обласна організація Профспілки працівників освіти і науки України, відповідаючи вимогам Закону України «Про соціальний діалог», на сьогодні є єдиною репрезентативною професійною спілкою освітян.

Захисні положення угоди стали основою для укладення регіональних галузевих угод і колдоговорів навчальних закладів та установ освіти.

Пленум схвалив проект Угоди між департаментом освіти і науки та обкомом Профспілки працівників освіти і науки України на 2016-2020 роки та доручив голові обкому Профспілки Галини Беліковій підписати цей важливий документ. З боку соціального партнера документ підписав директор департаменту освіти і науки Олексій Полторацький.

Підписуючи такий важливий документ обком Профспілки та галузевий департамент готові разом працювати задля підвищення іміджу професії учителя та захисту прав і інтересів працівників галузі.


   

Дніпропетровська обласна організація Профспілки 

Схожі публікації


Догори