Профспілки відстоюють максимальне збереження в проекті Трудового кодексу прав найманих працівників

Профспілки відстоюють максимальне збереження в проекті Трудового кодексу прав найманих працівниківСьогодні, 10 травня, у Будинку спілок відбувся семінар-нарада з питань проекту Трудового кодексу України, що вноситься на розгляд у Верховної Ради України 15 травня 2012 року.

Відкрив нараду заступник Голови ФПУ Сергій Українець. Інформацію про позицію профспілок щодо збереження прав працівників та виборних органів профспілкових організацій, яку вдалося відстояти в законопроекті, представили заступник Голови ФПУ Григорій Осовий, керівник департаменту правового захисту ФПУ Ірина Тубелєць, радник із правових питань Валентина Позинич.

Участь у роботі семінару взяв головний юрисконсульт ЦК Профспілки працівників освіти і науки України Валентин Паливода.

На заході були присутні представники профоб’єднань Київської, Чернігівської областей та м. Києва.

Виступаючі наголошували на тому, що основним завданням профспілок є співпраця з депутатами Верховної Ради України щодо прийняття в другому читанні проекту Трудового кодексу із врахуванням норм запропонованих профспілками.

Правова служба Профспілки


Профспілки відстоюють максимальне збереження в проекті Трудового кодексу прав найманих працівниківПрофспілки відстоюють максимальне збереження в проекті Трудового кодексу прав найманих працівників

Профспілки відстоюють максимальне збереження в проекті Трудового кодексу прав найманих працівників

Схожі публікації


Догори