Міжнародну виставку «Сучасні заклади освіти – 2013»: відкрито!

Міжнародну виставку «Сучасні заклади освіти – 2013»: відкрито!28 лютого у Виставковому центрі «КиївЕкспоПлаза» відбулося урочисте відкриття IV Міжнародної виставки «Сучасні заклади освіти – 2013».

Розпорядженням Кабінету Міністрів України виставці «Сучасні заклади освіти» з 2010 року офіційно надано статус міжнародної та включено до переліку міжнародних виставок, що проводяться в Україні.

Виставка представляє 960 навчальних закладів, наукових установ, методичних центрів, регіональних і муніципальних органів управління освітою, видавництв, фондів, підприємств, бізнес-структур з усіх регіонів України й за кордоном.

Навчальні заклади та представництва з Чехії, Естонії, Польщі, Словаччини, Росії, Франції, Австрії, Італії,США познайомлять потенційних абітурієнтів та їх батьків, педагогів, директорів шкіл України з умовами прийому в навчальні заклади, програмами обміну, післядипломною освітою за кордоном та поділяться досвідом співробітництва з українськими колегами.

Педагоги, науковці, батьки, керівники закладів освіти можуть відвідати експозиції виробників освітнього обладнання та інформаційних систем, на яких презентуватимуться сучасні електронні засоби навчання, мультимедійні навчальні програми, навчальна картографічна продукція, лінгафонні кабінети, мультимедійне аудіовізуальне обладнання, підручники та методичні посібники, обладнання для шкільних кабінетів тощо.

На 167 науково-практичних конференціях, семінарах, «круглих» столах», майстер-класах, презентаціях відбудеться обговорення нагальних проблем подальшого удосконалення процесу навчання і виховання, упровадження інформаційних технологій і педагогічних новацій, обмін досвідом практичної роботи та здобутками кращих навчальних закладів.

Також відбудуться нагородження вищих навчальних закладів України ІІІ-IV та І-ІІ рівнів акредитації тематичними за номінаціями золотими, срібними та бронзовими медалями.

Для учнів загальноосвітніх, професійно-технічних і вихованців позашкільних навчальних закладів, а також студентів, аспірантів ВНЗ України в межах виставки відбудеться Тиждень всеукраїнських і міжнародних науково-освітніх проектів «Україна – Європа – Світ – 2013» (ХІІ Всеукраїнський чемпіонат з інформаційних технологій «Екософт – 2013»; Всеукраїнський конкурс винахідницьких і раціоналізаторських проектів еколого-натуралістичного напряму для вікової категорії від 16 до 23 років; Всеукраїнський конкурс юних зоологів і тваринників).

Виставка триватиме з 28 лютого до 3 березня 2013 року.


Прес-служба Профспілки працівників освіти і науки України
0
28 лютого 2013
3 233

Схожі публікації


Догори