Виконання Галузевої угоди: засідання спільної комісії МОН і ЦК Профспілки

Виконання Галузевої угоди: засідання спільної комісії МОН і ЦК Профспілки3 квітня 2013 року відбулося засідання спільної комісії Міністерства освіти і науки України та ЦК Профспілки працівників освіти і науки України для ведення переговорів і здійснення контролю за виконанням Галузевої угоди.

Роботу вели співголови комісії – заступник Міністра Олексій Дніпров і заступник голови Профспілки Сергій Романюк.

Основним питанням порядку денного стали підсумки виконання Галузевої угоди між Міністерством освіти і науки України та ЦК Профспілки працівників освіти і науки України на 2011-2015 роки станом на 1 січня 2013 року.

У виступах сторони зосередили увагу на спільних діях, домовленостях та здобутках. Значна увага була приділена й зобов’язанням, які потребують вжиття додаткових заходів.

У виступі від ЦК Профспілки також було наголошено, що Угода є одним із стратегічних нормативних документів соціального партнерства для реалізації професійних, трудових соціально-економічних інтересів, прав та гарантій освітян.

Профспілка працівників освіти і науки України, маючи в своєму арсеналі реальні здобутки в цьому напрямі, продовжує вважати переговорний процес найбільш перспективним і конструктивним видом соціального партнерства.

Сторони домовилися продовжити роботу для подальшої реалізації домовленостей за Галузевою угодою й докладати спільних зусиль для розвитку конструктивного діалогу, розраховуючи на взаємне розуміння та реальну підтримку.

Стан виконання Галузевої угоди між Міністерством освіти і науки, молоді та спорту України та ЦК Профспілки працівників освіти і науки України буде заслухано на пленумі ЦК Профспілки, що відбудеться 17 квітня 2013 року.



Прес-служба Профспілки працівників освіти і науки України


Виконання Галузевої угоди: засідання спільної комісії МОН і ЦК ПрофспілкиВиконання Галузевої угоди: засідання спільної комісії МОН і ЦК Профспілки

Схожі публікації


Догори