Комітет з питань соціальної політики, зайнятості та пенсійного забезпечення поділяє стурбованість Профспілки

Комітет з питань соціальної політики, зайнятості та пенсійного забезпечення поділяє стурбованість ПрофспілкиУ Комітеті Верховної Ради України з питань соціальної політики, зайнятості та пенсійного забезпечення за дорученням Голови Верховної Ради України В.Б. Гройсмана розглянуто звернення ЦК Профспілки працівників освіти і науки України щодо внесення змін до Державного бюджету України на 2015 рік із метою збільшення видатків на освітню галузь в обсягах, необхідних для забезпечення індексації заробітної плати працівників та стипендії студентів.

У листі-відповіді вказано, що Комітет поділяє стурбованість Профспілки працівників освіти і науки України зниженням рівня життя освітян внаслідок впливу низки факторів, що призвели до соціально-економічної кризи в країні, суттєвого зростання цін і тарифів на товари та послуги, мораторію на підвищення основних соціальних державних гарантій, і вважає, що фінансування усіх галузей бюджетної сфери має забезпечуватися в повному обсязі згідно вимог законодавства з метою дотримання встановлених Конституцією України гарантій щодо забезпечення достатнього життєвого рівня населення України.

У листі Комітету з питань соціальної політики, зайнятості та пенсійного забезпечення також повідомлено, що звернення Профспілки надіслано Прем’єр-міністру України А.П. Яценюку для розгляду, відповідного реагування та надання відповіді.

Завантажити документ zmini-do-derzh-byudzhetu.pdf [168.53 Kb][171] Завантажити Переглянути документ онлайн



Прес-служба Профспілки працівників освіти і науки України

Схожі публікації


Догори