Дано старт новому навчальному року

 18 серпня 2016 року в Будинку Уряду в режимі відео-зв’язку відбулася педагогічна конференція  «Про підсумки розвитку дошкільної, загальної середньої, позашкільної та професійно-технічної освіти у 2015/2016 навчальному році та завдання на 2016/2017 навчальний рік» під головуванням Першого віце-прем’єр-міністра-Міністра економічного розвитку і торгівлі України Степана Кубіва, за участі Віце-прем’єр-міністра України В’ячеслава Кириленка та міністра освіти і науки України Лілії Гриневич. Від Профспілки працівників освіти і науки України у роботі конференції взяла участь заступник Голови Любов Гарбаренко.

Міністерство освіти і науки України прозвітувало про результати реформування галузі, підготовку до нового навчального року, зміни в структурі навчальних закладів та програмному забезпеченні. Міністром освіти було презентовано Концепцію нової української школи, яка пропонується для широкого обговорення та внесення пропозицій.

Заступник Голови Любов Гарбаренко у своєму виступі акцентувала увагу на проблемних питаннях, які виникають на місцях внаслідок реформування системи закладів освіти, та необхідності дотримання законодавчо гарантованих прав працівників освітньої галузі під час цього процесу.

До обговорення питань порядку денного конференції долучилися регіони України. За результатами роботи були прийняті рекомендації педагогічної конференції.

Прес-служба Профспілки працівників освіти і науки України



Схожі публікації


Догори