Тимчасові міжвідомчі спеціальні комісії з питань проведення інвентаризації юридичних осіб продовжують діяти

Тимчасові міжвідомчі спеціальні комісії з питань проведення інвентаризації юридичних осіб продовжують діятиВідповідно до Положення про тимчасові міжвідомчі спеціальні комісії з питань проведення інвентаризації юридичних осіб та фізичних осіб-підприємців, затвердженого наказом Міністерства юстиції України від 12 квітня 2012 року № 575/5 (далі – Положення), на базі управлінь юстиції в автономній Республіці Крим, областях, містах Києві та Севастополі створені та діють тимчасові міжвідомчі спеціальні комісії з питань проведення інвентаризації юридичних осіб-підприємців.

Згідно з Положенням до завдань Комісії відноситься складення узагальненої інформації про невключених до ЄДРПОУ юридичних осіб, які були створені та набули статусу юридичної особи до 1 липня 2004 року, та передання її виконавчим комітетам міських рад міст обласного значення, районним, районним у містах Києві та Севастополі державним адміністраціям за місцезнаходженням юридичних осіб для подальшого включення цих відомостей державними реєстраторами до Єдиного державного реєстру.

Федерація професійних спілок України листом від 26.11.2012р. за № 07/01-23/2106 повідомляє, що на даний момент Комісії продовжують приймати заяви, та пропонує профспілковим організаціям, які набули статусу юридичної особи до 1 липня 2004 р. і своєчасно не подали відомості до ЄДРПОУ, звернутися до відповідних тимчасових міжвідомчих спеціальних комісій з відповідною заявою.

Завантажити лист ФПУ list-fpu_mizhvidomchi-komisiyi.doc [75 Kb][50] Завантажити Переглянути документ онлайн

Завантажити заяву zayava_mizhvidomchi-komisiyi.doc [23.5 Kb][60] Завантажити Переглянути документ онлайн




Юридичний відділ ЦК Профспілки

Схожі публікації


Догори