У державі запроваджено військовий стан: розпочалася війна

Шановна освітянська спільнота!

У державі запроваджено військовий стан. У зв'язку з цим радимо перш за все потурбуватися про безпеку та здоров’я себе та своїх рідних.

У цей непростий та дуже вирішальний час для нашої держави, наша єдність, наші взаємоповага, згуртованість і підтримка важливі як ніколи!

Дуже важливо зараз не вестися на інформаційні вкиди та критично підходити до будь-якої інформації, що надходить з неофіційних джерел, сторінок у соцмережах, месенджерів.

Керуватися потрібно лише перевіреною інформацією з офіційних джерел, які оперативно подають інформацію. Це – сайти Президента України, РНБО, органів державної влади, Збройних сил України, їх офіційні сторінки у соціальних мережах.

За потреби продовжуйте забезпечення виконання своїх профспілкових обов’язків та здійснення наданих повноважень у можливий спосіб – онлайн, віддалено чи дистанційно. Також просимо вжити заходів для забезпечення схоронності первинних документів профспілкових організацій.

Профспілка працівників освіти і науки України, яка сьогодні об’єднує понад 1,4 мільйона працівників закладів та установ освіти, студентську молодь звернулася до наших міжнародних профспілкових партнерів у світі та Європі щодо солідарної підтримки, із закликом зробити усе від них можливе для вжиття усіх засобів для посилення тиску на агресора.

Ми прагнемо мирного життя у власній, незалежній європейській державі!

Разом – ми сильні

Слава Україні!

Прес-служба Профспілки працівників освіти і науки України
наша боротьба

Схожі публікації


Догори