Закрийте небо над Україною!

Вже 10 днів російські війська атакують міста та села України. За цей страшний час було вбито понад 3 тисячі мирних громадян України та 32 дітей. Ракетами та авіабомбами руйнуються житлові будинки, дитячі садки, дитячі будинки, пологові будинки, заклади освіти.

Україна має 15 ядерних реакторів. Росія вже захопила непрацюючу Чорнобильську атомну електростанцію під час свого вторгнення в Україну та напала на Запорізьку АЕС, найбільшу атомну електростанцію в Європі.  В результаті атаки виникла реальна загроза вибуху, що є в 10 разів небезпечнішою за Чорнобиль, АЕС була під обстрілом! У такому разі це був би кінець не лише для України, а й для всієї Європи.

Профспілка працівників освіти і науки України звертається до Інтернаціоналу освіти та Європейського комітету профспілок освіти з проханням звернутися до урядів країн-членів НАТО закрити небо над Україною, щоб зупинити повномасштабну агресію Російської Федерації проти України. Це допомогло б врятувати тисячі життів і уникнути катастрофічних наслідків для всього світу. 

 

Міжнародний відділ ЦК Профспілки

Схожі публікації


Догори