«Підняти розмір мінімальної академічної та соціальної стипендій до розміру прожиткового мінімуму» – петиція набрала більше 25 тисяч підписів

«Підняти розмір мінімальної академічної та соціальної стипендій до розміру прожиткового мінімуму» – петиція набрала більше 25 тисяч підписівПетиція "Підняти розмір мінімальної академічної та соціальної стипендій до розміру прожиткового мінімуму з розрахунку на одну особу на місяць, як записано в п.6 ст. 62 Закону України "Про вищу освіту" від 01.07.2014" набрала більше 25 тисяч підписів.

Петиція подана Богданом Буйволом – заступником голови профкому Кременчуцького національного університету імені Михайла Остроградського.
[/b]
Зміст петиції: «Із 1.01.2016 підняти розмір мінімальної академічної та соціальної стипендій для здобувачів освітніх ступенів вищої освіти до розміру прожиткового мінімуму з розрахунку на одну особу на місяць.

Розмір мінімальної академічної та соціальної стипендій для здобувачів ступеня молодшого бакалавра підняти до двох третин розміру прожиткового мінімуму з розрахунку на одну особу на місяць, як записано в п.6 ст. 62 Закону України «Про вищу освіту» від 1.07.2014.»

Долучайтеся до голосування за петицію «ПІДНЯТИ РОЗМІР МІНІМАЛЬНОЇ АКАДЕМІЧНОЇ ТА СОЦІАЛЬНОЇ СТИПЕНДІЙ ДО РОЗМІРУ ПРОЖИТКОВОГО МІНІМУМУ З РОЗРАХУНКУ НА ОДНУ ОСОБУ НА МІСЯЦЬ, ЯК ЗАПИСАНО В П.6 СТ. 62 ЗАКОНУ УКРАЇНИ «ПРО ВИЩУ ОСВІТУ» ВІД 01.07.2014»

Підтримайте молодь – майбутнє української держави!

Прес-служба Профспілки працівників освіти і науки України

Схожі публікації


Догори