Зведена інформація показників єдиного внеску на загальнообов’язкове державне соціальне страхування

Зведена інформація показників єдиного внеску на загальнообов’язкове державне соціальне страхуванняЗа інформацією Державної фіскальної служби України за останні 5 років (2011-2015 роки) середньооблікова чисельність застрахованих осіб зменшилася на 3 144 255 одиниці, при тому, що кількість платників на кінець звітного періоду (юридичні та фізичні особи) збільшилась на 1 968 873 особи.

Надходження страхових коштів від них до системи загальнообов’язкового державного соціального страхування збільшилися на 33,9 млрд. грнивень.

При цьому доходи Пенсійного фонду України за цей період зросли на 34,8 млрд. грн; Фонду соціального страхування від нещасних випадків на виробництві та професійних захворювань України на 1,4 млрд.грн, а доходи двох інших фондів соціального страхування – зменшилися відповідно Фонду соціального страхування з тимчасової втрати працездатності – на 217,4 млн. грн, Фонду загальнообов’язкового державного соціального страхування України на випадок безробіття – 2,03 млрд. гривень.

 

Завантажити документ yesv.doc [104 Kb][127] Завантажити Переглянути документ онлайн

 

За матеріалами ФПУ

Схожі публікації


Догори