Окружний адміністративний суд міста Києва продовжує розгляд справи за позовом Профспілки до Уряду

Окружний адміністративний суд міста Києва продовжує розгляд справи за позовом Профспілки до Уряду12 червня 2014 року Окружний адміністративний суд міста Києва оголосив перерву в адміністративній справі за позовом Профспілки працівників освіти і науки України до Кабінету Міністрів України про визнання протиправними та скасування постанов від 25.03.2014 № 88 та від 25.03.2014 № 89 (справа про 20% надбавку педагогічним працівникам за престижність праці та 50% надбавку бібліотечним працівникам за особливі умови праці).

Дата проведення наступного судового засідання буде визначена та доведена сторонам по справі після формування нового складу колегії суддів.

Згідно з положеннями частини першої статті 24 Кодексу адміністративного судочинства України адміністративні справи, предметом оскарження в яких є рішення Кабінету Міністрів України розглядаються та вирішуються в окружному адміністративному суді колегією у складі трьох суддів.

У разі неможливості продовження розгляду справи одним із суддів до розгляду залучається інший суддя, який визначається автоматизованою системою документообігу. У такому випадку розгляд справи починається спочатку.

Юридичний відділ ЦК Профспілки

Схожі публікації


Догори