Студентська збірна регіону обіграла держслужбовців у міні-футболі

Студентська збірна регіону обіграла держслужбовців у міні-футболіУ рамках студентського тижня на майданчику спортивного легкоатлетичного манежу Донецького національного технічного університету збірні команди облдержадміністрації та вищих навчальних закладів регіону зіграли у міні-футбол.

Товариський футбольний матч відвідали заступник голови облдержадміністрації Т.О. Лук’янчук, начальник управління у справах сім’ї та молоді Л.І. Золкіна, начальник управління фізичної культури та спорту облдержадміністрації В.П. Мицик, виконавчий директор Донецької асоціації студентських профспілкових організації Є. Лапенко та перший заступник голови Донецької обласної колегії Всеукраїнської студентської ради Я. Зеленков.

У ході запеклої спортивної боротьби перемогу з рахунком 10:6 отримали представники студентства.

Кращим бомбардиром матчу визнано студента другого курсу Донецького національного технічного університету Ігоря Чернявського, на рахунку якого п’ять забитих м’ячів.

За словами першого заступника голови Донецької обласної колегії Ярослава Зеленкова: «Нам дуже приємно, що цей матч відбувся. Але удвічі приємніше, що наша студентська збірна перемогла. Ми щиро сподіваємося, що проведення спортивних заходів такого формату у нашому регіоні стане доброю традицією».


Донецький обласний студентський портал

Схожі публікації


Догори