Візитна картка студентства Донеччини – соціальна акція «Я дарую дитині книгу»

Візитна картка студентства Донеччини – соціальна акція «Я дарую дитині книгу»На початку листопада 2012 року за ініціативи Донецької обласної колегії Всеукраїнської студентської ради при Монмолодьспорту України, Донецької асоціації студентських профспілкових організацій та за активної підтримки голови Донецького обкому Профспілки працівників освіти і науки України Асі Горшкової, голови Ради ректорів вищих навчальних закладів Донецької області Олександра Мінаєва, начальника управління освіти і науки Донецької обласної державної адміністрації Юрія Соловйова відбулася друга обласна акція «Я дарую дитині книгу».

Лідери профспілкових студентських організацій та органів студентського самоврядування ВНЗ регіону відвідали Амвросіївську загальноосвітню школу-інтернат І-ІІІ ступенів для дітей-сиріт і дітей, які залишилися без батьківського піклування.

Під час проведення акції, студентські лідери передали вітання дітям та колективу інтернату від голови Донецького обласного комітету Профспілки працівників освіти і науки України Асі Горшкової, голови Ради ректорів вищих навчальних закладів Донецької області, ректора Донецького національного технічного університету Олександра Мінаєва, а також начальника управління освіти і науки облдержадміністрації Юрія Соловйова.

Також була проведена розважальна програма для дітей з багатьма тренінгами, конкурсами та майстер класами від студентської молоді.

Визначною подією заходу став товариський футбольний матч між студентами та учнями інтернату, першість в якому отримала футбольна команда учнів закладу.

Підсумком акції стало вручення солодких подарунків, книжок, канцелярських товарів необхідних для навчання, розвиваючих ігор, іграшок та м’ячів.

За словами голови Донецької обласної колегії ВСР Євгена Лапенка, проведення цієї акції дало змогу кожному з нас подарувати частинку себе дітям, передати їм те тепло, ту увагу, турботу якої їм так дуже не вистачає.

«Я пишаюся тим, що ми змогли провести цей захід на високому організаційному рівні. Тим, що у нашому регіоні є небайдужа та активна молодь, потужні студентські лідери у вишах, які на своєму рівні провели цю акцію, зібрали багато корисних речей для дітей, віднайшли можливість виїхати до них та подарувати їм свою любов, тепло і увагу. Сьогоднішня акція не відбулася б без всебічної підтримки та допомоги з боку голови обкому Профспілки працівників освіти і науки України Асі Горшкової, голови Ради ректорів ВНЗ Донецької області Олександра Мінаєва, начальника управління освіти і науки облдержадміністрації Юрія Соловйова. За що ми їм щиро вдячні».

Ця акція стала візитною карткою студентства Донеччини і вже сьогодні дала хороший початок для подальших великих звершень.

Донецький обласний студентський портал



Візитна картка студентства Донеччини – соціальна акція «Я дарую дитині книгу»Візитна картка студентства Донеччини – соціальна акція «Я дарую дитині книгу»

Схожі публікації


Догори