Столичні урочистості з нагоди Дня працівників освіти

Столичні урочистості з нагоди Дня працівників освітиТриста шістдесят п’ять днів у році і лише один з них присвячений людям, які сіють у маленькі світлі душі добро, відкривають незвідані далі у країну знань, виховують справжніх патріотів країни. Це День працівників освіти.

З нагоди свята 30 вересня 2014 року у Національному академічному драматичному театрі імені Івана Франка Київська міська організація Профспілки працівників освіти і науки України вітала освітян з їхнім професійним днем.

На святі були присутні заступник голови КМДА Ганна Старостенко, голова Комітету з питань науки і освіти Верховної Ради України Лілія Гриневич, директор Департаменту освіти і науки, молоді та спорту КМДА Олена Фіданян, народний депутат України, герой України Олександр Омельченко, голова Київської міської організації Профспілки працівників освіти і науки України Олександр Яцунь, голови районних у м. Києві організацій Профспілки, педагоги та ін.

З вітальним словом виступив голова Київської міської організації Профспілки працівників освіти і науки України Олександр Яцунь, який привітав вчителів із професійним святом та побажав їм успіхів у їхній благородній педагогічній діяльності, нових творчих звершень, невичерпної енергії та людської поваги. Також він зазначив, що учителі – це ті люди, які натхненно виховують майбутнє України. І Профспілка освітян столиці, зважаючи на складний час в країні, робитиме все можливе для збереження всіх номінальних гарантій працівникам закладів освіти.

Зі святом працівників освітньої сфери також привітала заступник Київського міського голови Ганна Старостенко. Вона висловила слова вдячності вчителям за неоціненний вклад у розвиток держави. «У тяжкий для країни час на плечі педагогів випала не проста доля – згуртувати вихованців та навчати поваги до ближніх. За освітою – майбутнє України», – сказала Ганна Старостенко.

Олександр Омельченко долучився до теплих слів привітань і зазначив, що буде підтримувати дії Профспілки щодо соціально-економічного захисту освітян.
Лілія Гриневич подякувала вчителям за їхню нелегку працю і побажала їм здоров’я, натхнення та сміливого погляду в майбутнє.

Під час урочистої частини Почесним знаком Київської міської організації Профспілки працівників освіти і науки України імені Анатолія Тимчика «За зміцнення соціального партнерства» було нагороджено голову Комітету з питань науки і освіти Верховної Ради України Лілію Гриневич та народного депутата України, героя України Олександра Омельченка та кандидата педагогічних наук, доцента НТУУ «КПІ», головного ученого секретаря Ради ректорів Київського вузівського центру Тамару Девтерову.

Кращі із кращих профспілкові діячі та педагоги були нагороджені почесними грамотами Київської міської організації Профспілки працівників освіти і науки України.

Після нагородження освітяни переглянули виставу «Грек Зорба».

Прес-служба КМОППОіНУ


Столичні урочистості з нагоди Дня працівників освітиСтоличні урочистості з нагоди Дня працівників освіти

Схожі публікації


Догори