Вшанування освітянок столиці

Вшанування освітянок столиці5 березня 2015 року в Національному академічному драматичному театрі імені Івана Франка Київська міська організація Профспілки працівників освіти і науки України вітала столичних освітянок зі святом весни – Міжнародним жіночим днем. Це по-справжньому світле та весняне свято щоразу нагадує нам про найерудованіших та найпрекрасніших жінок, які працюють в освітній сфері.

Столичну профспілкову родину щиро вітали голова Київської міської організації Профспілки працівників освіти і науки України Олександр Яцунь та директор Департаменту освіти і науки, молоді та спорту КМДА Олена Фіданян.

Вітаючи найпрекраснішу половину людства, Олександр Яцунь зазначив, що напевно недарма жіноче свято відзначають 8 числа, адже цифра вісім уособлює нескінченність добра, любові, свободи, що вчителі дарують своїм учням. Також він побажав жінкам, щоб ця весна принесла їм радість життя, відчуття оновлення, гарний настрій та багато приємних сюрпризів.

Теплі слова привітань прозвучали від Директора Департаменту освіти і науки Олени Фіданян. Вона сказала, що 8 березня – це, насамперед, Міжнародний жіночий день солідарності і миру. Жінка – це берегиня роду і берегиня дитини, вона завжди прославляла, прославляє і буде прославляти Україну.

Приємним продовженням святкового вечора стало урочисте вручення почесних грамот, подяк та відзнак освітянам. А найголовнішим подарунком освітянській родині від Київської міської організації Профспілки стала вистава «Едіт Піаф. Життя в кредит».

Київська міська організація Профспілки

Вшанування освітянок столиціВшанування освітянок столиці

Вшанування освітянок столиціВшанування освітянок столиці

Вшанування освітянок столиціВшанування освітянок столиці

Схожі публікації


Догори