Нагороди освітянам Рівненщини

Завершився обласний тур Конкурсу «Учитель року – 18», який цьогоріч зібрав вчителів-професіоналів, творчих, відкритих до нових знань, готових долучитися до реформування освіти, стати провідниками змін Нової української школи.

Складними й напруженими були конкурсні дні. 50 освітян Рівненщини у марафоні педагогічних ідей і думок виборювали звання найкращого у чотирьох номінаціях: «Українська мова та література», «Фізика», «Німецька мова» та «Фізична культура».

За підсумками журі, першість здобули:

  • у номінації «Українська мова та література» –Катерина Миколаївна Островська, вчитель Рівненської гуманітарної гімназії Рівненської міської ради,

  • у номінації «Фізика» – Катерина Михайлівна Сидорчик, вчитель Вараської загальноосвітньої школи I – III ступенів №1 Вараської міської ради,

  • у номінації «Німецька мова» – Людмила Юріївна Ваколюк, вчитель Рівненської гуманітарної гімназії Рівненської міської ради,

  • у номінації «Фізична культура» –  Марія Василівна Марковець, вчитель Суховільського навчально-виховного комплексу «загальноосвітня школа І-ІІ ступенів – дошкільний навчальний заклад» Володимирецької районної ради.

Ніхто з учасників конкурсу не залишився поза увагою. Переможцям були вручені премії та нагороди управління освіти і науки ОДА та влади.

Конкурс відкрив багато нових граней педагогічного досвіду, став ще однією сходинкою до вершин професійної майстерності, школою самоствердження і самовираження  не тільки для переможців, а й лауреатів, які були за крок до перемоги. Кожному з них, а їх було 12 – із Рівненського, Костопільського, Сарненського, Березнівського, Дубенського, Дубровицького районів та м. Рівне – обласна рада Профспілки працівників освіти і науки України вручила сертифікат на 2000 гривень.

Щиро вітаємо наших кращих вчителів з високими здобутками в конкурсі та перемогою! Зичимо віри в себе, міцного здоров’я, невичерпної енергії, оптимізму та подальших перемог. Сподіваємося, що цей рік розкриє нові освітянські таланти області у заключному – Всеукраїнському етапі Конкурсу.

Прес- центр Рівненської обласної організації Профспілки 

Схожі публікації


Догори