«Учитель року – 2012» на Херсонщині

«Учитель року – 2012» на Херсонщині29 червня 1995 року було підписано Указ Президента України «Про всеукраїнський конкурс «Учитель року». І ось уже теренами нашої держави впевненою ходою крокує в 16 раз всеукраїнський конкурс «Учитель року-2012».

Згідно з наказом управління освіти і науки Херсонської обласної державної адміністрації від 30.11.2011р. № 476 «Про проведення І-ІІ турів всеукраїнського конкурсу «Учитель року-2012»» відбувся II тур всеукраїнського конкурсу «Учитель року-2012» за номінаціями: «Українська мова та література», «Фізична культура», «Англійська мова», «Біологія», «Етика».

І етап конкурсу пройшов з 25 до 27 січня 2012 р., на який було заявлено 45 учасників з різних районів та міст Херсонщини. Після оцінювання матеріалів, надісланих учасниками на конкурс, письмової та практичної робіт, майстер-класу «Я роблю так», співбесіди за темою представленого досвіду до ІІ етапу пройшли 34 конкурсанта з різних районів області.

З 6 по 10 лютого 2012 року відбувся II етап всеукраїнського конкурсу "Учитель року-2012", на якому конкурсанти давали уроки та робили їх самоаналіз. До суперфіналу пройшли 25 найкращих учасників конкурсу.

За результатами ІІ туру всеукраїнського конкурсу "Учитель року-2012" переможцями стали:

1. Заводянна Олена Іллівна, спеціаліст І категорії, вчитель української мови і літератури гімназії №20 Херсонської міської ради в номінації "Українська мова та література";

2. Фатєєва Катерина Володимирівна, спеціаліст І категорії, вчитель англійської мови Академічного ліцею при ХДУ в номінації "Англійська мова";

3. Черноусов Сергій Васильович, спеціаліст вищої категорії, вчитель фізичної культури Чорнобаївської НВК Білозерського району в номінації "Фізична культура";

4. Супруненко Оксана Василівна, спеціаліст вищої категорії, вчителя біології Широкобалківської ЗОШ І-ІІІ ступенів Білозерського району в номінації "Біологія";

5. Яковина Світлана Леонідівна, спеціаліст І категорії, вчитель етики Інгулецької ЗОШ І-ІІІ ступенів Білозерського району в номінації "Етика".

Під час проведення суперфіналів зазначеного конкурсу були присутні представники влади, громадських організацій та педагогічні працівники Херсонщини, а саме: заступник начальника управління освіти і науки Херсонської обласної державної адміністрації Кулькіна Є.П.(голова оргкомітету), заступник начальника управління освіти і науки Херсонської обласної державної адміністрації Меренков В.Ю., ректор Херсонської академії неперервної освіти, професор Зубко А.М. (заступник голови оргкомітету), голова обласної організації Профспілки працівників освіти і науки України Кучерява Л.В., члени президіуму обласної профспілкової організації працівників освіти і науки України . Переможці та лауреати ІІ туру всеукраїнського конкурсу "Учитель року-2012" були нагороджені дипломами і цінними подарунками.

Вперше за сприяння голови Херсонської обласної державної адміністрації Костяка М.М., переможцям ІІ туру були вручені сертифікати на одноразову стипендію у розмірі 5000 гривень. Також переможці та лауреати конкурсу одержали грошові премії від обласної профспілкової організації працівників освіти і науки України.

Переможці конкурсу будуть представляти Херсонську область на ІІІ турі всеукраїнського конкурсу "Учитель року-2012", який відбудеться з 10 по 17 березня 2012 року в різних містах України.

Бажаємо їм успіхів та творчого натхнення і чекаємо на повернення з впевненою перемогою.

Херсонська обласна організація Профспілки


«Учитель року – 2012» на Херсонщині «Учитель року – 2012» на Херсонщині

Схожі публікації


Догори