«Учитель року – 2012»: Солом’янський район столиці визначив найкращих

«Учитель року – 2012»: Солом’янський район столиці визначив найкращих18 січня 2012 року, в Солом’янському районі міста Києва відбулися урочистості з нагоди нагородження переможців І туру конкурсу «Учитель року – 2012».

У конференц-залі Солом'янської РДА вчителів-переможців (I, II, III місця) та лауреатів конкурсу вітали голова РДА Іван Сидоров, народний депутат України, голова Комітету Верховної Ради з питань освіти і науки Максим Луцький, заступник голови РДА Олена Савицька, начальник районного управління освіти Галина Лазарєва, голова Солом'янської районної в м. Києві організації Профспілки працівників освіти і науки України Василь Марочко.

Цьогоріч в конкурсі взяли участь 30 учителів, які завзято і натхненно змагалися за перемогу в таких дисциплінах-номінаціях: українська мова та література, англійська мова, біологія, етика та фізична культура.

Захистивши власні новації та творче кредо, освітяни продемонстрували справжнє мистецтво викладацької майстерності. З цього приводу для них було організовано святкову програму, що вражала розмаїттям естрадних номерів.

Почесні гості свята вручили кожному учаснику І тур Всеукраїнського конкурсу „Вчитель року – 2012” дипломи та грошові премії. Василь Марочко, щиро вітаючи освітян з новим фаховим злетом і бажаючи подальших звершень, презентував конкурсантам подарунки від Солом'янської районної в м. Києві організації Профспілки. До речі, під час урочистої церемонії за вагомий особистий внесок у створення духовних і матеріальних цінностей та досягнення високої майстерності у професійній діяльності голова РОП був нагороджений почесною грамотою Солом'янської районної в м. Києві державної адміністрації.

Визнані кращими з кращих, педагоги невдовзі представлятимуть свій рідний район на ІІ (міському) етапі Всеукраїнського конкурсу, який триватиме з 6 до 16 лютого.





«Учитель року – 2012»: Солом’янський район столиці визначив найкращих «Учитель року – 2012»: Солом’янський район столиці визначив найкращих

Схожі публікації


Догори