Конференція в Мелітопольському ДПУ ім. Б.Хмельницького

У Мелітопольському державному педагогічному університеті ім. Б. Хмельницького звітно-виборною конференцією завершилася звітно- виборна профспілкова кампанія. Їй передували звіти і вибори в профспілкових бюро факультетів та профгрупах.

Конференція нараховувала 179 зі 195 обраних делегатів. Голова мандатної комісії І.Г. Стотика підтвердила повноваження делегатів і проаналізувала їх склад.

У роботі конференції взяв участь заступник голови Запорізької обласної організації Профспілки працівників освіти і науки України Ю.І. Юдін.

Перед конференцією під час реєстрації делегатів і запрошених їм було роздано проекти документів конференції і роздатковий інформаційний матеріал.

Вів звітно-виборну конференцію ректор МДПУ А.М. Солоненко – делегат, колишній голова ППО університету.

Зі звітною доповіддю за період з березня 2015 року до березня 2020 року виступила голова об’єднаної первинної профспілкової організації  Т.М. Дюжикова. Про результати роботи ревізійної комісії доповіла її член, старший інспектор з кадрів Н.С. Мажара.

Обидві доповіді і вся конференція супроводжувалися змістовною відеопрезентацією з використанням фотоматеріалів, статистичних таблиць, проектів документів конференції і тощо.

За результатами заслуханих звітів і виступів, в їх обговоренні роботу ППО МДПУ за звітний період визнано задовільною. Високо оцінив роботу  профспілкової організації і ректор університету А.М. Солоненко. Про результати роботи галузевої Профспілки за звітний період, нагальні питання та перспективи діяльності делегатів проінформував Ю.І. Юдін.

Ефективну роботу профспілкового активу ППО було відзначено Почесними грамотами та профспілковими виплатами. Ю.І. Юдін вручив Т.М. Дюжиковій нагрудний знак ЦК Профспілки «Профспілковий лідер», грамоти Запорізького обкому Профспілки кращим профспілковим активістам. Голова ППО Т.М. Дюжикова вручила грамоти від профкому та профспілкові виплати. Раніше високий рівень партнерства в університеті був відзначений Почесним знаком ЦК Профспілки «За соціальне партнерство».

Головою об’єднаної первинної профспілкової організації МДПУ на наступний термін обрано Т.М. Дюжикову, заступником голови – Е.Г. Муртазієва.

На конференції також обрано профспілковий комітет первинки у складі 17 осіб; ревізійну комісію у складі 3 осіб; мандатну комісію у складі 3 осіб.

Делегати конференції щиро привітали Т.М. Дюжикову, Е.Г. Муртазієва, членів профспілкового комітету з обранням у керівні органи та побажали їм подальших успіхів у профспілковій діяльності.

Прес-служба обласної організації Профспілки

Схожі публікації


Догори