![]() Профспілка працівників освіти і науки УкраїниГоловна > Новини з регіонів > У харчуванні важлива якість!У харчуванні важлива якість!18 лютого 2014 ![]() У цьому переконані в Харківському національному аерокосмічному університеті ім. М.Є. Жуковського «ХАІ», де за якістю продуктів, готових страв, санітарно-гігієнічним станом харчоблоків пильнує спеціальна комісія студентського профкому. Про досвід своєї роботи представники ХАІ розповіли головам профспілкових організацій ВНЗ III-IV рівнів акредитації на семінарі-нараді, який пройшов у стінах університету та був організований обласною організацією профспілки. Робота в такій комісії – не дитячі забавки, а серйозна, майже професійна діяльність. Усі її члени регулярно проходять медичний огляд, мають санітарні книжки, спеціальний одяг. Наявність спеціальної апаратури дозволяє визначати склад продуктів, натуральність яких є серйозним критерієм при доборі постачальників. Студенти і співробітники «ХАІ» можуть бути впевненими в якості та безпечності їжі, приготованої у харчоблоках університету, адже профком завжди на контролі. Харківська обласна організація Профспілки Повернутися |