У харчуванні важлива якість!
Повноцінне і якісне харчування – запорука здоров`я, працездатності та гарного настрою.
У цьому переконані в Харківському національному аерокосмічному університеті ім. М.Є. Жуковського «ХАІ», де за якістю продуктів, готових страв, санітарно-гігієнічним станом харчоблоків пильнує спеціальна комісія студентського профкому.
Про досвід своєї роботи представники ХАІ розповіли головам профспілкових організацій ВНЗ III-IV рівнів акредитації на семінарі-нараді, який пройшов у стінах університету та був організований обласною організацією профспілки.
Робота в такій комісії – не дитячі забавки, а серйозна, майже професійна діяльність. Усі її члени регулярно проходять медичний огляд, мають санітарні книжки, спеціальний одяг.
Наявність спеціальної апаратури дозволяє визначати склад продуктів, натуральність яких є серйозним критерієм при доборі постачальників.
Студенти і співробітники «ХАІ» можуть бути впевненими в якості та безпечності їжі, приготованої у харчоблоках університету, адже профком завжди на контролі.
У цьому переконані в Харківському національному аерокосмічному університеті ім. М.Є. Жуковського «ХАІ», де за якістю продуктів, готових страв, санітарно-гігієнічним станом харчоблоків пильнує спеціальна комісія студентського профкому.
Про досвід своєї роботи представники ХАІ розповіли головам профспілкових організацій ВНЗ III-IV рівнів акредитації на семінарі-нараді, який пройшов у стінах університету та був організований обласною організацією профспілки.
Робота в такій комісії – не дитячі забавки, а серйозна, майже професійна діяльність. Усі її члени регулярно проходять медичний огляд, мають санітарні книжки, спеціальний одяг.
Наявність спеціальної апаратури дозволяє визначати склад продуктів, натуральність яких є серйозним критерієм при доборі постачальників.
Студенти і співробітники «ХАІ» можуть бути впевненими в якості та безпечності їжі, приготованої у харчоблоках університету, адже профком завжди на контролі.
Харківська обласна організація Профспілки