Випускникам із зони АТО продовжено реєстрацію на ЗНО

Випускникам із зони АТО продовжено реєстрацію на ЗНОЗ огляду на складну суспільно-політичну ситуацію, що склалася в Криму, Донецькій та Луганській областях у Міністерстві освіти і науки України прийнято рішення, відповідно до якого випускникам з тимчасово неконтрольованих територій продовжено терміни реєстрації для участі у зовнішньому незалежному оцінюванні.

У відомстві зазначають, що через проведення АТО та з метою забезпечення прав на освіту всіх випускників шкіл із зазначених регіонів, міністерством внесені зміни до календарного плану підготовки до проведення ЗНО у 2015 році.

Виходячи з цього, випускники з тимчасово неконтрольованих територій матимуть можливість зареєструватися для проходження ЗНО до 20 квітня.
У такому випадку вони проходитимуть тестування з української мови і літератури – 9 червня, а з усіх інших предметів – за розкладом основної сесії (з 3 по 26 червня).


Якщо з поважних причин випускник не зможе з’явитися 9 червня на тестування з української мови і літератури, він матиме можливість скласти цей тест 27 червня 2015 року.

Разом з тим, випускники з населених пунктів Донецької та Луганської областей, а також АР Крим, які встигли зареєструватися на ЗНО до 20 лютого, здаватимуть тестування з усіх предметів за розкладом основної сесії, у тому числі 24 квітня – з української мови і літератури.

За матеріалами МОН
0
19 лютого 2015
1 544

Схожі публікації


Догори