Профільний Комітет пропонує Парламенту поліпшити фінансування освіти

Профільний Комітет пропонує Парламенту поліпшити фінансування освітиКомітетом Верховної Ради України з питань науки і освіти оприлюднено рішення про розгляд комітетом проекту закону про внесення змін до деяких законодавчих актів України (щодо стабілізації фінансового стану держави та удосконалення окремих положень соціальної політики), проекту закону про Державний бюджет України на 2016 рік, проекту закону про внесення змін до Бюджетного кодексу України (щодо узгодження норм Бюджетного кодексу зі змінами до галузевого та податкового законодавства).

За результатами розгляду, яке відбулося 17 грудня за участю заступника Голови Профспілки працівників освіти і науки України Сергія Романюка, Комітет пропонує повернути зазначені проекти законів на доопрацювання.

Рішення комітету також містить пропозиції від громадськості та профспілок, що мають бути враховані урядом при доопрацюванні законопроектів.

Як відомо, голосування щодо проекту закону про Державний бюджет України на 2016 рік та супутніх законопроектів має відбутися у парламенті 24 грудня цього року.

Завантажити документ komitet_rishennia.doc [184.5 Kb][191] Завантажити Переглянути документ онлайн


Прес-служба Профспілки працівників освіти і науки України

Схожі публікації


Догори