Дежстат про соціально-економічний розвиток України за січень-липень 2018 року

Державна служба статистики України підготувала довідник «Соціально-економічний розвиток України за січень-липень 2018 року».

У довіднику зібрано основні макроекономічні показники, споживчі ціни та ціни виробників, інформацію про капітальні інвестиції, ринок праці, заробітну плату та доходи населення.

Так, у інформації зокрема вказано, що наявний дохід населення у І кварталі 2018 року становив 481,6 млрд грн, що на 25,2% більше, ніж у І кварталі 2017 року. Кількість зареєстрованих безробітних на кінець липня становив 298 тисяч осіб, що є нижчим від цього ж місяця минулого року.

Заробітна плата штатних працівників за видами економічної діяльності у липні 2018 року найбільшою була у фінансовій, страховій, оборонній діяльності та сфері комунікацій, а найменшою – в освіті, охороні здоров’я та соціальній сфері.

Довідник містить дані без урахування тимчасово окупованої території Автономної Республіки Крим і м. Севастополя, за 2014-2018 роки – також без частини зони проведення антитерористичної операції.

Подаємо для інформації та використання у роботі. 


Завантажити документ ser_07_2018.pdf [5.78 Mb][146] Завантажити Переглянути документ онлайн  
Прес-служба Профспілки працівників освіти і науки України

Схожі публікації


Догори