Всеукраїнська акція протесту - нарада керівників профспілок

10 жовтня 2018 року у приміщені ПАТ «Укртелеком» відбулася селекторна нарада керівників членських організацій ФПУ щодо підготовки до Всеукраїнської профспілкової акції протесту 17 жовтня. Вів нараду Голова ФПУ Григорій Осовий.

Як уже повідомлялося саме 17 жовтня  -  у Міжнародний день боротьби з бідністю - у Києві відбудеться масовий мітинг-хода Федерації профспілок Укранїни та її членських організацій на захист законних прав та інтересів людей праці. 

Акція почнеться у парку Тараса Шевченка і продовжиться біля  Верховної Ради України і Кабінету міністрів України. Таке рішення було ухвалено на засіданні Президії ФПУ 20 вересня. 

Учасники наради обговорили перші підсумки попереджувального етапу акції, що відбувся 9 жовтня у регіонах, а також хід підготовки до другого етапу. Зокрема під час наради розглядалися питання про заявлену чисельність учасників Всеукраїнської профспілкової акції протесту, а також про головні вимоги, зміст листівок, гасел, банерів.  

Після тривалої, жвавої та конструктивної дискусії учасники наради затвердили основні вимоги Всеукраїнської профспілкової акції протесту. до Верховної Ради України, Кабінету Міністрів України та роботодавців. 

Вимоги Всеукраїнських профспілок і територіальних профоб’єднань доповнюють основні вимоги ФПУ і будуть передані до Уряду і Верховної Ради України. 


За матеріалами ФПУ 
0
11 жовтня 2018
2 385

Схожі публікації


Догори