18 жовтня – зустріч профспілок із Прем’єр-міністром України

13 жовтня 2016 року у Києві відбулася селекторна нарада представників членських організацій Федерації профспілок України.

Учасники наради – керівники та представники всеукраїнських галузевих профспілкових організацій, регіональних профоб’єднань обговорили надзвичайно актуальні та важливі питання, які поставили перед профспілками сучасна непроста соціально-економічна ситуація в країні. Зокрема, йшлося про гостру потребу в кардинальному реформуванні системи оплати праці, вирішенні проблем заборгованості по виплаті зарплати, шокове підвищення ціни на побутовий газ та тарифи на послуги ЖКГ.

Тож основні питання порядку денного селекторної наради були:

1) забезпечення виконання постанови Президії ФПУ від 30.09.2016 № П-4-2 «Про виконання вимог профспілок, викладених в постанові Ради ФПУ від 23.06.2016 № З-2-4 «Про позицію й дії ФПУ, її членських організацій на захист прав та інтересів працюючих в умовах шокового підвищення ціни на газ і тарифів на житлово-комунальні послуги» та подальші дії ФПУ.

2) зустріч з Прем’єр-міністром України В.Б. Гройсманом, членами Уряду та СПО роботодавців.

У підсумку наради учасники прийняли наступні рішення провести 18 жовтня 2016 року наступні заходи:

– зустріч із Прем’єр-міністром України та членами Уряду в Клубі Кабміну – з 11.00;

– зустріч СПО об’єднань профспілок та СПО сторони роботодавців у Жовтневому палаці – з 14.00;

– засідання Президії ФПУ – з 15.00.

Питання ж терміну проведення акції буде розглянуте 18 жовтня після зустрічі з Прем’єр-міністром України В.Б. Гройсманом.

Прес-служба Профспілки працівників освіти і науки України
зустріч
4
13 жовтня 2016
3 715

Схожі публікації


Догори