Профспілка звернулася до Голови Парламенту щодо внесення змін до Закону України «Про Державний бюджет України на 2014 рік»

Профспілка звернулася до Голови Парламенту щодо внесення змін до Закону України «Про Державний бюджет України на 2014 рік»ЦК Профспілки працівників освіти і науки України звернувся до Голови Верховної Ради України О.В. Турчинова з приводу розробленого Кабінетом Міністрів України та поданого на розгляд Верховної Ради України проекту Закону України «Про внесення змін до Закону України «Про Державний бюджет України на 2014 рік», прикінцевими положеннями якого значно звужуються трудові права педагогічних, науково-педагогічних, інших працівників навчальних закладів та установ освіти, а також працівників галузі охорони здоров’я, культури, соціальної сфери.

У листі, зокрема, наголошується, що зазначений законопроект в частині обмеження прав і гарантій працівників бюджетної сфери, в тому числі освітян, є антисоціальним, зорієнтованим на суттєве зниження життєвого рівня всіх працівників бюджетної сфери.

З метою дотримання вимог основного Закону України, недопущення звуження трудових прав працівників бюджетних установ, серед яких освітяни, Профспілка просить зняти з розгляду законопроект «Про внесення змін до Закону України «Про Державний бюджет України на 2014 рік», реєстраційний No 4308а для його доопрацювання з метою скасування вищезазначених норм Прикінцевих положень законопроекту.

Аналогічні листи з вимогами Профспілки було направлено до Прем’єр-міністра України А.П.Яценюка, Комітету Верховної Ради України з питань науки і освіти України.

Завантажити лист turchunovy_list_4308.doc [243.5 Kb][434] Завантажити Переглянути документ онлайн


Прес-служба Профспілки працівників освіти і науки України
1
22 липня 2014
4 220

Схожі публікації


Догори