Студентське літо в стилі «healthy lifestyle»

Студентське літо в стилі «healthy lifestyle»Літо у Богуславському гуманітарному коледжі ім. І.С. Нечуя-Левицького розпочалося з туристичного походу, що відбувся під девізом «Молодь за здоровий спосіб життя». Місце розташування табору традиційне – Березовий гай в селі Москаленки. Погода сприяла проведенню всіх запланованих заходів.

У поході взяли участь 64 туристи (студенти, викладачі, інструктор з туризму, повар). На початку туристичного походу студенти були поділенні на три загони: «Заряджені шишки», «Викрутаси» та «Шо?».

Активно працювали усі команди. Молоді, веселі, трудолюбиві, кмітливі, енергійні, учасники походу з задоволенням брали участь у змаганнях. За сім днів було проведено: першість табору з футболу, волейболу, шахів, шашок, настільного тенісу, плавання, «донбайського» футболу. А змагання на катамаранах, конкурс «боксерський ринг», казка на сучасний лад, інтелектуальна вікторина, гра «Показуха», малюнок на асфальті на тему: «Євро – 2012» – заполонили увагу усіх учасників.

Цікавим також було ознайомлення студентів із різними способами переправи на воді та на суші. Провели змагання з орієнтування на місцевості та туристичну естафету яка була складна та екстремальна. Учасники походу взяли участь в акціях: «Чисте узбіччя», «Допоможи ветерану».

Найцікавішим було те, що усі були свідками перегляду відкриття «Євро – 2012» та поточних ігор першості. Лишень уявіть – як гарно під відкритим небом разом з директором коледжу С.В. Лисаком спостерігати перемогу збірної команди України над збірною Швеції.

Хочеться відзначити найактивніших студентів як у спортивних змаганнях, так і в житті табору: Олександр та Лілія Кособлик, Катерина Солодар, Олександр Шарлай, Володимир Семенчук, Юрій Умаров, Анастасія Харченко, Євгеній Гаращук, Любов Володіна, Віталіна Проценко, Альона Коваленко, Богдан та Олександр Кревські.

А які ж смачні страви були на вогнищі! Дякуючи повару Н.О. Сігалові, студенти мали чудову нагоду скуштувати вареників із суницями, капустою, сиром та м’ясом; овочеве рагу, борщ, капусняк, каші, котлети, рибні страви, оладки з медом та варенням; м’ясні гуляші, смачне сало з часником, компоти, чаї з трав та духмяне печиво.

Насичена програма заходів аж ніяк не виснажила студентів. Кожний вечір були дискотеки, цікаві ігри біля вогнища, пісні під гитару.

Учасники походу щиро дякують директору коледжу С.В. Лисаку та профспілковому комітету коледжу за допомогу в організації походу, а також викладачам ЦК фізичного виховання: Ю.А. Коваленко, О.М. Тимошенко, В.М. Заєву, В.Т. Німченку, В.В. Кудаку, М.В. Камінському, В.Р. Ткачу, О.С. Чижевському за облаштування табору, комфортні умови, енергію, позитив, сучасні ідеї, пропаганду здорового способу життя та яскравий студентський відпочинок.


Т.О. Лісовенко, керівник фізичного виховання коледжу



Студентське літо в стилі «healthy lifestyle»Студентське літо в стилі «healthy lifestyle»

Студентське літо в стилі «healthy lifestyle»Студентське літо в стилі «healthy lifestyle»

Студентське літо в стилі «healthy lifestyle»Студентське літо в стилі «healthy lifestyle»

Схожі публікації


Догори