Віват, фестиваль!

Віват, фестиваль!25 листопада в Палаці культури студентів Одеського національного політехнічного університету відбувся фінал VI обласного фестивалю-конкурсу художньої самодіяльності серед студентів вищих навчальних закладів ІІІ-ІV рівнів акредитації. Цей захід поєднав у собі урочисте нагородження переможців фестивалю та грандіозний гала-концерт з найкращих номерів всіх вишів-учасників.

За підсумками журі гран-прі здобув Одеський національний політехнічний університет.

І місце посіли Одеська національна академія харчових технологій та Одеський державний університет внутрішніх справ.

ІІ місце – Південноукраїнський національний педагогічний університет ім. К.Д. Ушинського та Одеський державний аграрний університет.

ІІІ місце – Національний університет «Одеська юридична академія", Одеський національний університет ім. І.І.Мечникова та Одеська державна академія технічного регулювання та якості.

Дипломи переможцям VI обласного фестивалю-конкурсу художньої самодіяльності серед студентів вищих навчальних закладів ІІІ-ІV рівнів акредитації вручили директор департаменту освіти і науки Одеської обласної державної адміністрації Тетяна Лазарєва та голова Одеського обласного комітету Профспілки працівників освіти і науки України Ніна Дубовик.

Лауреати фестивалю - 68 учасників та творчих колективів - були нагороджені дипломами та грошовими винагородами від обкому Профспілки, а первинні профспілкові організації, культурно-освітні заклади та студентські клуби за активну участь у фестивалі-конкурсі – Почесними грамотами.

Обласний фестиваль-конкурс художньої самодіяльності серед студентів вищих навчальних закладів традиційно став масовим, масштабним заходом у культурному житті студентів Одещини. У цьому році в ньому взяло участь понад 1000 студентів з 15 вищих навчальних закладів. Обрати кращих після перегляду понад 200 конкурсних номерів різноманітних жанрів було непросто, але досвід і компетентність конкурсного журі вирішили все.

Гала-концерт порадував різноманітністю жанрів: зі сцени лунали класичні, народні, естрадні пісні; студенти представляли глядачам яскраві хореографічні номери різних стилів – народного, бального, сучасного. Часто молоді артисти вдавалися до експериментів, поєднуючи в одному номері різні жанри, і, як результат, глядачі були в захваті. Крім традиційних вокального і хореографічного жанрів, до гала-концерту увійшов виступ команди КВК «СССР» Одеського національного політехнічного університету та акробатичний номер дуету «Альтер его» Південноукраїнського національного педагогічного університету ім. К.Д. Ушинського.

Присутні в залі палко підтримували виступи артистів і від усієї душі радувалися перемогам своїх рідних вищих навчальних закладів. Гала-концерт обласного фестивалю-конкурсу став справжнім святом для всіх студентів Одещини, на яке вони із нетерпінням чекатимуть у наступному році.

Служба зв’язків з громадськістю та ЗМІ Одеського обкому Профспілки


Віват, фестиваль!Віват, фестиваль!

Схожі публікації


Догори