Профспілковий лідер з Козелеччини стала переможцем районного конкурсу «Жінка року»

Профспілковий лідер з Козелеччини стала переможцем районного конкурсу «Жінка року»Цього року голова первинної профспілкової організації Білейківської ЗОШ І-ІІІ ст. Козелецького району Світлана Бобровник представлятиме свій край на обласному фестивалі – конкурсі «Жінка року – 2013» в м. Чернігові.

Стало відомо це після її перемоги у відбірковому конкурсі «Жінка Козелеччини – 2013» (номінація «Жінка – громадська діячка»). Рішення про висунення Світлани Бобровник для участі в конкурсі свого часу ухвалила президія Козелецької районної організації Профспілки працівників освіти і науки.

Трудову діяльність майбутня переможниця конкурсу розпочала у Білейківській ЗОШ І-ІІІ ст., де за 22 роки роботи неодноразово відзначалася різного роду нагородами. Світлана Миколаївна — лідер по життю. Вже 6 років вона є головою первинної профспілкової організації школи. Очолювана нею первинка визнана у 2012 – 2013 навчальному році однією з кращих у області. З 2013 року Світлана Бобровник є членом президії комітету районної організації профспілки працівників освіти і науки України. У серпні 2013 року на обласній конференції працівників освіти пані Світлану було нагороджено Почесною грамотою Центрального комітету Профспілки працівників освіти і науки України.

За словами колег, завдяки своїй активності і небайдужості Світлана Миколаївна має високий авторитет серед працівників школи. Велику увагу вона приділяє і членам Профспілки, які виходять на заслужений відпочинок.

За її організаторської участі проходять вечори відпочинку, святкові поїздки для дітей спілчан до м. Києві під час новорічних канікул, відвідини театрів та екскурсії видатними куточками України. Але найяскравіший показник гідної роботи педагога – її вихованці, серед яких є вчителі, банкіри, слідчі, медичні працівники.

Вдома Світлана Бобровник є турботливою і люблячою матір'ю. Разом із чоловіком вони виховують сина та доньку. У вільний час профспілковий лідер захоплюється вирощуванням квітів, виготовленням незвичних святкових прикрас та виробів. А в професійній діяльності її кредом є слова: «Працюй так, щоб не було соромно за результати своєї праці», з яким вона і продовжує працювати на освітянській ниві.

Віталій Копиш,
Чернігівська обласна організація Профспілки


Профспілковий лідер з Козелеччини стала переможцем районного конкурсу «Жінка року»Профспілковий лідер з Козелеччини стала переможцем районного конкурсу «Жінка року»

Схожі публікації


Догори