Відбулася звітно-виборна конференція Іванківської районної організації Профспілки

Відбулася звітно-виборна конференція Іванківської районної організації ПрофспілкиНаприкінці листопада 2014 року відбулася ХVІ звітно-виборна конференція Іванківської районної організації Профспілки працівників освіти і науки України.

Звітно-виборна кампанія – це надзвичайно важливий період у житті галузевої Профспілки. Від рівня її проведення залежить подальша діяльність нашої організації.

Основна цінність освітньої галузі – люди. Тому особливість звітного періоду полягала в тому, що районна організація протягом п’яти останніх років брала активну участь у захисті законних прав та інтересів спілчан району.

На виконання постанови ради Іванківської районної організації Профспілки прцівників освіти і науки України від 14 квітня 2014 року № 57 на звітно-виборних зборах первинних профспілкових організацій, відповідно до встановленої норми представництва, на ХVІ звітно-виборну конференцію Іванківської районної організації Профспілки працівників освіти і науки України було обрано 57 делегатів.

Прибуло на конференцію – 48 делегатів Відсутні з поважних причин – 9. На конференції представлені: 1 ліцей, 24 загальноосвітніх, 3 дошкільних, 1 позашкільний навчальних закладів та 1 установа.

У роботі конференції взяли участь:А.Д. Цикалюк – голова Київської обласної організації Профспілки працівників освіти і науки України, В.В. Дегтяр – начальник відділу освіти Іванківської РДА.

Роьоту Іванківської районної організації Профспілки за звітний період було визнано задовільною. Зокрема, відзначено, що рада Профспілки, дотримуючись Статуту галузевої Профспілки, забезпечувала виконання рішень і постанов профспілкових органів та власних постанов, будувала роботу в рамках соціального партнерства з органами місцевого самоврядування.

На конференції було обрано раду та її президію, ревізійну та мандатну комісії. А також постанову, в якій визначено основні напрями діяльності на 5 років.
Головою районної організації Профспілки працівників освіти і науки України на наступні п'ять років обрано Світлану Іванівну Клименок.

Київська обласна організація Профспілки

Схожі публікації


Догори