ХІХ звітно-виборна конференція Обухівської районної організації Профспілки

ХІХ звітно-виборна конференція Обухівської районної організації Профспілки10 грудня 2014 року відбулася ХІХ звітно-виборна конференція Обухівської районної організації Профспілки працівників освіти і науки.

У роботі конференції взяли участь: Любов Андріївна Грабаренко – заступник голови ЦК Профспілки працівників освіти і науки України; Анатолій Данилович Цикалюк – голова Київської обласної організації Профспілки працівників освіти і науки України; Григорій Іванович Ткаченко – заступник голови Обухівської районної ради; Юлія Сергіївна Луцик – начальник відділу освіти Обухівської РДА.

Конференція проаналізувала роботу президії за період з 18 грудня 2009 року до 10 грудня 2014 року та визнала її задовільною.

Заслухали звіт ревізійної комісії, затвердили склад ради, обрали президію районної організації профспілки освітян, склад мандатної та ревізійної комісій, заступника голови районної організації – Світлану Іванівну Пархоменко.

Першочерговими завданнями районна організація Профспілки визнала: захист трудових, соціально-економічних прав та інтересів членів Профспілки; підвищення престижу педагогічної праці; відстоювання духовних, соціально-культурних прав та інтересів членів профспілки; правовий захист членів профспілки; розвиток соціального партнерства; організаційне та фінансове зміцнення профспілки.

У своїй доповіді голова ради зазначив, що весь комплекс роботи, проведеної президією районної ради профспілки у звітний період у тісній співпраці як з відділом освіти і науки України , так і з керівниками та профспілковими лідерами навчальних закладів району, сприяв піднесенню авторитету Обухівської районної організації профспілки працівників освіти і науки України та посиленню мотивації членства в Профспілці.

За підсумками роботи конференції прийнято відповідну постанову. Головою Обухівської районної організації Профспілки працівників освіти і науки України на наступні п'ять років обрано Віру Іванівну Соколенко.

Київська обласна організація Профспілки


ХІХ звітно-виборна конференція Обухівської районної організації ПрофспілкиХІХ звітно-виборна конференція Обухівської районної організації Профспілки

Схожі публікації


Догори