Спортивне свято освітян Одещини

Спортивне свято освітян Одещини18-20 червня 2015 року на базі Центру оздоровлення студентської молоді Одеського національного політехнічного університету відбулася VІІ обласна спартакіада серед працівників загальноосвітніх, дошкільних та позашкільних навчальних закладів.

У спартакіаді взяли участь 19 команд, які об’єднали у своєму складі приблизно 250 спортсменів – переможців районних, міських спартакіад.
Організаторами спортивного свята для освітян стали Одеський обласний комітет Профспілки працівників освіти і науки України та Одеське обласне відділення Комітету з фізичного виховання та спорту МОНУ.

Змагання з волейболу, шахів, настільного тенісу, легкої атлетики пройшли організовано, згідно з календарем ігор, в атмосфері дружнього спортивного суперництва. Адміністрація Центру оздоровлення студентської молоді забезпечила належні умови для проведення спартакіади, проживання і харчування учасників, підготувала культурну програму.

Всі команди були забезпечені спортивною формою та інвентарем.

Переможцем VІІ обласної спартакіади у загальнокомандному заліку стала збірна команда міста Южного, ІІ місце посіла команда Приморського району м. Одеси, ІІІ місце – команда Овідіопольського району.

Значних результатів досягли команди освітян Арцизького, Білгород-Дністровського, Іванівського, Ізмаїльського, Татабунарського районів, міст Білгорода-Дністровського, Котовська, які ввійшли в першу десятку.

Переможці спартакіади у загальнокомандному заліку та в командних видах спорту нагороджені кубками та дипломами Одеського обкому Профспілки і Одеського обласного відділення Комітету з фізичного виховання та спорту МОНУ.

Переможці та призери в особистому заліку отримали премії від обкому Профспілки.


Любов Корнійчук,
заступник голови Одеської обласної організації Профспілки


Спортивне свято освітян ОдещиниСпортивне свято освітян Одещини

Спортивне свято освітян ОдещиниСпортивне свято освітян Одещини

Схожі публікації


Догори