Співпраця з ОТГ на Волині

У  травні відбулося виїзне розширене засідання президії Волинської обласної організації Профспілки працівників освіти і науки. Голови районних та міських організацій профспілок мали змогу побувати на теренах Ковельського району, де і відбулося дійство.

Організована група побувала у Люблинецькій спеціалізованій  школі-інтернат І-ІІІ ступенів «Центру освіти та соціально-педагогічної підтримки». На вході гостинно зустрічав директор –  Михайло Самійлович Бортнюк та голова Ковельської районної організації Профспілки – Лілія Василівна Шульгач. Керівник познайомив учасників із життям школи та провів оглядову екскурсію. Було помітно, що кожна дитина знаходиться під чітким наглядом адміністрації, школярі проживають у хороших умовах і для них створено всі зручності, щоб відчувати себе як дома. Директор зауважив, що : «особлива увага надається духовному та християнському вихованню та навчанню учнів». З дітьми працюють кращі педагоги району, створено гуртки для всебічного розвитку школярів.

На засідання президії завітали: голова Люблинецької об’єднаної територіальної громади – Наталія Миколаївна Сіховська, заступник голови – Юрій Петрович Поліщук  та начальник гуманітарного відділу – Олександр Петрович Шум. Вони розповіли про особливості роботи на щойно створеній територіальній громаді, специфіку своєї роботи. Розмова набула форму діалогу, в якій  дійшли до спільного знаменника – співпрацю між органами місцевого самоврядування та Профспілкою освіти.

На запрошення адміністрації санаторію «Турія», що поблизу м. Ковель, група вирушила на ознайомлення із закладом, де привітно зустріла заступник директора Алла Степанівна Волох. Комплекс КП «Волинський обласний санаторій матері і дитини «Турія» був переданий рішенням сесії обласної ради від 25 січня 2017 року обласному ліцею з посиленою військово-фізичною підготовкою. У закладі проводяться ремонтні роботи та власними силами ліцей намагається відродити його для повного  функціонування.

У майбутньому голови районних та міських організацій не виключають нагоду оздоровлювати членів Профспілки у чудовому санаторії «Турія» та готові до подальшої співпраці.

Волинська обласна організація Профспілки 

Схожі публікації


Догори